0
Geschiedenis, het familiebedrijf

Geschiedenis

Met de tweede en derde generatie aan het roer, is Wildkamp uitgegroeid tot technische groothandel, dienstverlener en specialist op het gebied van watertechniek. Wij helpen de agrariër, hovenier, installateur en de recreatie, bouw en industrie sector al meer dan 50 jaar bij het vinden van oplossingen voor hun technische uitdagingen.

Het succes van het familiebedrijf is te danken aan de mensen die er werken. Al ruim een halve eeuw lang maken zij het verschil. Met diepgaande technische kennis zorgen deze kenners er elke dag voor dat onze klanten kunnen versnellen, verbeteren en verduurzamen. Met 45 vestigingen, een uitgebreide webshop, een handige app en slimme logistiek zijn we altijd dichtbij. Een technische uitdaging? Wij helpen je verder!

In de afgelopen 50 jaar zijn er veel mijlpalen geweest en daar zijn we trots op. We hebben ze voor je samengevat in een tijdlijn hieronder.

 

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.