0
Over Wildkamp, het familiebedrijf

Een technische uitdaging? Kom verder!

Wildkamp is een technische groothandel, dienstverlener en specialist op het gebied van water, lucht en elektra. Wij helpen de agrarische sector, hoveniers, installateurs, de recreatiesector, bouw en industrie oplossingen te vinden voor hun technische uitdagingen. We hebben een breed assortiment, maar onze mensen maken het verschil. Dat zijn onze kenners die verstand hebben van de verschillende sectoren en weten waar ze over praten.

We adviseren over passende oplossingen. Door het uitwerken van een installatieplan, het maken van een berekening of simpelweg door het juiste product te vinden, helpen we onze klant verder. Met diepgaande technische kennis zorgen we elke dag dat onze klanten kunnen versnellen, verbeteren en verduurzamen. Met 45 vestigingen, een uitgebreide webshop, handige app en slimme logistiek zijn we altijd dichtbij.

Dit is waar wij in geloven

Onze belangrijkste drijfveer: wij geloven dat je een ander altijd verder kunt helpen bij een technische uitdaging. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en een drive om te innoveren, dragen onze kenners oplossingen aan waar de klant echt mee is geholpen. Daarom houden we de technische markt nauwlettend in de gaten en zijn we nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en methodieken op dit gebied. Niet alleen om ons assortiment up-to-date te houden, maar ook om jou van deskundig advies te kunnen voorzien. Wij geloven dat er voor alles een oplossing is, maar we beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken. Kom verder en voel je welkom bij Wildkamp.

Weten hoe het allemaal begonnen is 50 jaar geleden? Lees hier meer over de geschiedenis van Wildkamp.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.