0
Merken

Walraven

Al ruim 80 jaar biedt Walraven slimme systeemoplossingen op het gebied van bevestiging, brandbescherming en sanitair. Het ruime assortiment aan productsystemen wordt gebruikt door installateurs over de hele wereld. De producten van Walraven zijn marktgericht, innovatief, sluiten aan bij de wensen van de klant en bieden de hoogst mogelijke prestaties. De producten beschikken over de benodigde goedkeuringen en de organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het brede productassortiment en de jarenlange expertise van Walraven bieden totaaloplossingen voor ieder project.

Bedrijfsvideo Walraven

The value of smart.

Vanaf de oprichting in 1942 is Walraven geïnspireerd door slimme oplossingen. De systeemoplossingen maken het werk van installateurs een stuk gemakkelijker en effectiever.

 • Buisbevestiging
  Buisbevestiging
 • McAlpine
  McAlpine
 • Montagerail
  Montagerail
Bevestigingssystemen

Bevestigingssystemen: Snelle en gemakkelijke installatie

Met de bevestigingssystemen biedt Walraven een uitgebreid assortiment aan producten voor verwarming, sanitair, sprinklerbuizen, luchtkanalen, koelleidingen, zonnepanelen en meer. Alle slimme systeemoplossingen van Walraven zorgen voor een snelle en gemakkelijke installatie.

Naar assortiment

Britclips

Britclips voor snelle bevestigingsklussen 

Op zoek naar een gamechanger voor de snelle bevestigingsklussen? De Walraven Britclips® RSWB is een kosten- en tijdsbesparende oplossing voor de montage van leidingen bij systeemwanden en elektrotechnische dozen. Hierdoor is het product niet alleen populair bij loodgieters, maar ook bij elektriciens.

De uitschuifbare console is het perfecte alternatief voor het gebruik van houten regelwerk bij montage van elektriciteitsdozen, leidingen en leidingwerk in wanden en vloerbalken. Je ziet ze vaak bij de bevestiging van koper- of afvoerleidingen. Ook is het goed toepasbaar voor bevestiging van inbouwdozen en buizen in wanden en voor het vastzetten van rookkanalen. 

Naar assortiment

McAlpine

McAlpine: Hoge kwaliteit en montagegemak

Als exclusieve vertegenwoordiger van het McAlpine sanitair assortiment in de Benelux biedt Walraven het meest complete assortiment op het gebied van kunststof sifons en toebehoren. De hoge kwaliteit en het montagegemak staan voorop. Doordat bijna alle McAlpine producten compleet en geheel voorgemonteerd geleverd worden zijn ze makkelijk te installeren.

Naar assortiment

Montagerail

Railsystemen: geschikt van lichte tot zwarte toepassingen

Van lichte tot (middel)zware toepassingen; de bevestigingssystemen van Walraven bieden een complete oplossing voor iedere railbevestiging! Zo is het BIS RapidRail® Systeem geschikt voor lichte railbevestigingen en het BIS RapidStrut® Systeem voor (middel)zware railbevestigingen. Beide railsystemen zijn voorzien van een doorlopend gatenpatroon en bieden een breed assortiment aan accessoires met onder andere schuifmoeren, kogelscharnieren en verbinders.

Voor industriële, zware toepassingen is het Maxx Systeem een uitstekende keuze. Dit modulair support systeem is veilig, betrouwbaar en corrosiebestendig en biedt tevens de mogelijkheid voor het maken van 3D constructies.

Kortom, de Walraven railsystemen bieden altijd een passende oplossing voor iedere railbevestiging!

Naar assortiment

Walraven brandwerende systemen

Brandwerende Systemen: Optimale brandwerendheid

Op zoek naar inventieve totaaloplossingen? De brandwerende systemen van Walraven bieden een uitgebreid pakket aan afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van werktuigbouwkundige en elektronische installaties. Het assortiment omvat diverse typen brandmanchet, brandwerend schuim, brandwerende coating, kit en mortel voor brandwerend, rookdicht en geluidsisolerend afdichten van:
 • Buis- en kabeldoorvoeringen
 • Dilatatievoegen, bouwnaden en holle ruimtes
 • Verlichtingsarmaturen voor verlaagde plafonds en contactdozen voor brandwerende wanden
 • Diverse op brandveiligheid geteste bevestigingsproducten

Naar assortiment

Informatiepakket ontvangen?

Heb je interesse in één of meerdere informatiepakketten van Walraven? Laat het ons weten en wij sturen vrijblijvend de informatiepakketten toe, bestaande uit brochures en/of monsters van producten. Door middel van onderstaand formulier kun je eenvoudig meerdere informatiepakketten tegelijkertijd aanvragen.Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.