0
Agro LED verlichting

Agro LED verlichting

Bent u op zoek naar LED verlichting voor in een agrarische omgeving? Wildkamp heeft een groot assortiment LED verlichting en heeft voor elke toepassing de juiste oplossing.

Voor vrijblijvend advies en maatwerk oplossingen, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.

Voor ons complete LED verlichting assortiment gaat u naar de productgroep verlichting.

Subsidies en fiscale regelingen

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een regeling voor bedrijven om fiscaal voordeel te behalen. Volgens de Rijksdienst Ondernemend Nederland kan dit gemiddeld 11% voordeel opleveren. In de Maatlat duurzame veehouderij zijn regelingen opgenomen om het energieverbruik door verlichting te verminderen d.m.v. bewegingsmelders, schemerschakelaars, natuurlijke lichttoetreding en energiezuinige hoofdverlichting. Veestallen die het certificaat Maatlat Duurzame Veehouderij behalen kunnen deelnemen aan de fiscale regelingen MIA en Vamil. Voor melkveestallen is er daarnaast een koppeling met de Regeling groenprojecten. Verder kan het zijn dat er lokale subsidieregelingen zijn, bijvoorbeeld wanneer er met nieuwbouw gewerkt wordt. Er wordt dan gewerkt volgens een puntensysteem waaraan men moet voldoen om extra subsidie te krijgen.

Powerfactor

Om in aanmerking te komen voor investeringsaftrek is minimaal een powerfactor van 0.9 nodig. De verlichting van Adurolight heeft een powerfactor van minimaal 0.95.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik vancookies