0
Airco's

Airco's

Op zoek naar een mobiele airco of split airco? In ons assortiment heb je keuze uit een mobiele airco’s en split airco’s. Het verschil is dat een mobiele airco in elke gewenste ruimte kan worden neergezet, en een split unit monteer je op een permanente plek in een ruimte.

Voor elke gewenste ruimte en situatie een geschikte airconditioning.

Welk koelvermogen heb je nodig?

Het koelvermogen van een airco wordt aangegeven in het aantal BTU (Britsh Thermal Unit). Hoe hoger de BTU hoe groter de ruimte kan zijn om te koelen.

Mobiele airco’s

Een mobiele airco is eenvoudig te verplaatsen. Zo kan je deze airco in elke gewenste ruimte neerzetten, en gemakkelijk verplaatsen naar een andere ruimte. Het enige wat je nodig hebt voor een mobiele airconditioning is een stopcontact en een opening waar de slang de warme lucht door af kan voeren. Vaak is dit een raam of deur. Sluit de naden goed af om te voorkomen dat de warme lucht weer in de ruimte kan stromen.

Voordelen
  • Direct gebruiksklaar.
  • Verplaatsbaar naar elke ruimte.
  • Om te verkoelen, en vocht uit de ruimte te halen (ontvochtigen).

Mono split airco’s

Een mono split airco bestaat altijd uit een binnen- en buiten unit. Deze combinatie dient door een STEK gecertificeerde installatiemonteur geïnstalleerd en gevuld te worden. Bij een split unit hoeft er geen afvoerslang door een raam of deur gestoken te worden waardoor de ruimte goed afgesloten kan worden.

Voordelen
  • Vaste oplossing.
  • Hoog rendement.
  • Kan verkoelen, verwarmen, ventileren en vocht uit de ruimte halen.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.