0
Gardena

Gardena beregeningsbesturing

Met een Gardena beregeningsbesturing kunt u semiautomatisch en automatisch uw tuin beregenen. Een beregeningsbesturing is niet alleen handig als u op vakantie bent, ook in het dagelijks gebruik bespaart het u veel tijd en werk.

automatische tuinberegening met gardena beregeningscomputersWatertimer

Een watertimer is een apparaat waarbij u handmatig het beregenen start en d.m.v. een draaiknop de duur van de tuinberegening instelt. De watertimer monteert u aan de kraan, de tuinslang sluit u aan op de watertimer.

Beregeningscomputer

Een beregeningscomputer is een apparaat waarmee u de beregeningsbesturing kunt instellen. U kunt zelf instellen hoe vaak en wanneer de tuin beregend moet worden. Een beregeningscomputer heeft meer mogelijkheden dan een watertimer. Met een beregeningscomputer kunt u de insteltijden, -dagen en beregeningsgebieden regelen.

U heeft keuze uit de volgende beregeningscomputers:

gardena beregeningscomputerEasy control

Met de Easy Control kunt u per dag 3 keer sproeien met een duur van 2 tot 60 minuten, instelbaar voor iedere 24 uur of elke 2e, 3e of 7e dag.

Multicontrol Duo, C2030

Met de Multicontrol Duo C2030 kunt u 2 gebieden besproeien met een maximum van 3 besproeiingen per dag per gebied. De sproeitijd kunt u instellen van 1 minuut tot 3 uur en 59 minuten. Deze beregeningscomputer heeft een aansluiting voor een regensensor.

Mastercontrol C1060

Met deze beregeningscomputer kunt u 6 programma's per dag instellen met een sproeiduur van 1 minuut tot 9 uur en 59 minuten. U heeft vrije keuze uit dagen waarop u wilt besproeien. In combinatie met de Gardena automatische waterverdeler kunt u maximaal 6 gebieden beregenen. U kunt op deze beregeningscomputer een regensensor aansluiten.

Waterverdeler

Met de Gardena automatische waterverdeler besproeit u tot maximaal 6 verschillende gebieden in uw tuin, de één na de andere.

Wij leveren ook een beregeningsplan op maat.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.