0
Gardena

Gardena beregeningsbesturing

Met een Gardena beregeningsbesturing kan semiautomatisch en automatisch de tuin beregend worden. Een beregeningsbesturing is niet alleen handig wanneer er niemand thuis is, ook in het dagelijks gebruik bespaart het veel tijd en werk.

automatische tuinberegening met gardena beregeningscomputersWatertimer

Een watertimer is een apparaat waarbij handmatig het beregenen gestart wordt en d.m.v. een draaiknop de duur van de tuinberegening ingestelt kan worden. De watertimer kan worden gemonteerd aan de kraan, de tuinslang op de watertimer.

Beregeningscomputer

Een beregeningscomputer is een apparaat waarmee de beregeningsbesturing ingesteld kan worden. Er kan zelf ingesteld worden hoe vaak en wanneer de tuin beregend moet worden. Een beregeningscomputer heeft meer mogelijkheden dan een watertimer. Met een beregeningscomputer kunnen de insteltijden, -dagen en beregeningsgebieden geregeld worden.

Er is keuze uit de volgende beregeningscomputers:

gardena beregeningscomputerEasy control

De Easy Control kan per dag 3 keer sproeien met een duur van 2 tot 60 minuten, instelbaar voor iedere 24 uur of elke 2e, 3e of 7e dag.

Multicontrol Duo, C2030

De Multicontrol Duo C2030 kan 2 gebieden besproeien met een maximum van 3 besproeiingen per dag per gebied. De sproeitijd kan ingesteld worden van 1 minuut tot 3 uur en 59 minuten. Deze beregeningscomputer heeft een aansluiting voor een regensensor.

Mastercontrol C1060

Deze beregeningscomputer kunnen 6 programma's per dag ingesteld worden met een sproeiduur van 1 minuut tot 9 uur en 59 minuten. Er is vrije keuze uit dagen waarop besproeit moet worden. In combinatie met de Gardena automatische waterverdeler kunnen maximaal 6 gebieden beregenen. Op deze beregeningscomputer kan een regensensor aangesloten worden.

Waterverdeler

Met de Gardena automatische waterverdeler kunnen tot maximaal 6 verschillende gebieden in de tuin besproeit worden, de één na de andere.

Wij leveren ook een beregeningsplan op maat.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.