0
Henco koelleidingsystemen

Henco koelleidingsystemen

Het Henco systeem is ideaal voor diverse toepassingen in koelleidingen, waaronder vloerkoeling, koelwaterinstallaties en ijswatertoepassingen. Het veelzijdige koelsysteem is duurzaam en perfect voor gebruik in industriële machines en gebouwen.

Henco meerlagenbuizen voor koelleidingen

De Henco meerlagenbuizen zijn geschikt voor water-, lucht-, cv-, en koelleidingen en zijn leverbaar in vele uitvoeringen, hierbij is de gele meerlagenbuis een uitzondering, deze is alleen geschikt voor gasleidingen.

Henco meerlagenbuis op rol

De Henco meerlagenbuis op rol is eenvoudig en snel te monteren, waardoor het ideaal is voor toepassingen waar de buis niet in het zicht geplaatst wordt. Deze flexibele buis biedt een praktische oplossing voor diverse installaties, dankzij het gebruiksgemak en de efficiënte montage.

Henco meerlagenbuis met mantel

De Henco meerlagenbuis met mantel is ontworpen voor situaties waar de buis niet beschadigd mag worden of in contact mag komen met andere materialen zoals beton. De stilstaande lucht tussen de binnen- en mantelbuis zorgt voor extra isolatie. Deze buis is beschikbaar met een blauwe of rode mantelbuis, waardoor je gemakkelijk kunt zien of deze voor koud of warm water bedoeld is.

Henco geïsoleerde meerlagenbuis

De Henco geïsoleerde meerlagenbuis is ideaal voor toepassingen waarbij isolatie en warmtebehoud van groot belang zijn. Deze buizen zijn verkrijgbaar in verschillende isolatiediktes, zodat je altijd de juiste buis voor jouw specifieke situatie kunt vinden. De buitenkant van de buis is blauw of rood, wat aangeeft of de buis voor koud of warm water is bedoeld.

Henco rechte meerlagenbuis

De Henco rechte meerlagenbuis is perfect voor toepassingen waarbij de buis zichtbaar is, en een nette, professionele uitstraling vereist is.

Henco perskoppelingen voor koelleidingen

Henco biedt en breed assortiment koppelingen aan in verschillende afmetingen. Denk hierbij aan draad koppelingen, overgangs koppelingen, T-stukken etc.

Henco montage en gereedschap

Henco perskoppelingen worden stevig bevestigd op Henco meerlagenbuizen door middel van een persproces, wat zorgt voor een robuuste en lekvrije verbinding. Dit persen kan zowel met speciaal persgereedschap als met handgereedschap worden uitgevoerd. Bij de installatie moeten de buizen worden vastgezet met beugels die een kunststof inlage hebben om te voorkomen dat de buizen beschadigd raken.

Toepassingen Henco assortiment

Het Henco leidingsysteem is geschikt voor meerdere toepassingen, naast Henco luchtleidingen bieden wij ook:
Henco cv leidingen
Henco luchtleidingen
Henco waterleidingen
Henco gasleidingen

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.