0
Henco waterleidingsystemen

Henco waterleidingsystemen

Henco garandeert topkwaliteit in al haar producten, van leidingen tot gereedschappen. Henco biedt een volledig assortiment aan innovatieve waterleiding systeem, met als kern de toonaangevende meerlagenbuis die voldoet aan diverse eisen. Onze producten zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Het toepassen van de Henco meerlagenbuis

Van het Henco assortiment biedt Wilkamp verschillende veelzijdige meerlagenbuizen aan welke uitstekend te gebruiken zijn voor meerdere toepassingen. Deze buizen zijn leverbaar in vele diameters en lengtes.

Henco meerlagenbuis op rol

De Henco meerlagenbuis op rol is eenvoudig en snel te leggen en wordt voornamelijk toegepast in situaties waar de buis niet in zicht geplaatst wordt.

Henco meerlagenbuis met mantel

De Henco meerlagenbuis met mantel wordt toegepast waarbij het van belang is dat de buis niet beschadigd wordt of in contact mag komen met andere stoffen, zoals bijvoorbeeld beton. De stilstaande lucht tussen de buis en de mantelbuis heeft hiernaast ook een isolerende werking. Deze meerlagenbuis wordt geleverd met een blauwe of rode mantelbuis zodat aan de buitenkant herkenbaar is of deze bedoelt is voor warm of koud water.

Henco meerlagenbuis geïsoleerd

De geisoleerde meerlagenbuis van Henco zijn uitstekend te gebruiken wanneer isolatie en warmte een belangrijke rol speelt. De buizen zijn leverbaar met meerdere isolatiediktes zodat er voor elke situatie een gewenste buis beschikbaar is. Deze meerlagenbuis wordt geleverd met een blauwe of rode kleur zodat aan de buitenkant herkenbaar is of deze bedoelt is voor warm of koud water.

Henco rechte meerlagenbuis

De rechte meerlagenbuis wordt toegepast daar waar de buis in het zicht wordt geplaatst.

Henco perskoppelingen

De Henco koppelingen zijn er in vele uitvoeringen en maten. Denk hierbij aan rechte koppelingen maar ook T-stukken, overgangskoppelingen naar schroefdraad etc.

Henco montage en gereedschap

De Henco perskoppelingen worden op de Henco meerlagenbuizen bevestigd door middel van persen. Hierdoor ontstaat een degelijke en dichte verbinding. De persing wordt gedaan met geschikt persgereedschap of handgereedschap. De buizen dienen bij montage bevestigd te worden door beugels met kunststof inlage waardoor deze niet in de leiding kunnen snijden.

Toepassingen Henco assortiment

Het Henco leidingsysteem is geschikt voor meerdere toepassingen, naast Henco waterleidingen bieden wij ook:
Henco cv leidingen
Henco koelleidingen
Henco luchtleidingen
Henco gasleidingen

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.