0
Bronfilters & bronbuizen voor waterleidingsystemen

Bronfilters & bronbuizen voor waterleidingsystemen

Wildkamp heeft een ruim assortiment pvc bronfilters, pvc bronbuizen en accessoires. Alle benodigdheden voor waterwinning uit de grond, onder andere voor beregening, drinkwater en ontwatering. Bronfilters worden in de grond gespoten of geboord. Ramfilters worden, zoals de naam al aangeeft, de grond ingeslagen.

Pvc bronfilters

Pvc bronfilters worden onderling verbonden met drukbuizen d.m.v. verlijming en worden met name gebruikt voor particuliere beregening.

Ramfilters

Deze filters kunnen gebruikt worden op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn voor speciale boorapparatuur en ook waar boren of spuiten niet mogelijk is vanwege stenen in de grond. Met deze ramfilters worden bronnen geslagen die met name geschikt zijn voor handpompen, vanwege de geringere wateropbrengst.

Bronbemalingsfilters

De bronbemalingsfilters worden voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van grondwater in een bouwput.

Bronfilteraccessoires

Onder accessoires bevat deze productgroep nylon filterkousen, filterzand en diverse soorten bodems t.b.v. de filterbuis.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.