0
Kabelgoten, industrieel

Kabelgoten, industrieel

Op zoek naar een industrieel kabelgootsysteem? Deze kabelgoten zijn o.a. geschikt voor stallen, garages en andere bedrijfspanden. De goten zijn leverbaar in de materialen sendzimir en thermisch verzinkt. Standaard worden deze goten geleverd in de breedtes 100, 200 en 300 mm met een hoogte van 60 mm. Wildkamp heeft een compleet assortiment met diverse hulpstukken voor een passende oplossing.
De volledige bodemstructuur zorgt voor een bijzonder goede kabelventilatie. De permanente en statische belastbare verbinding wordt door het ombuigen van de bodemlippen permanent gestabiliseerd. Deze goten zijn geschikt voor zowel sterk- als zwakstroom en met behulp van een scheidingsschot kan er onderscheid worden gemaakt in de verschillende spanningen en functies.

Montage van de OBO kabelgoten
Van de goot tot de hulpstukken is het systeem inklikbaar, zonder gebruik te maken van werktuigen. De klemelementen zijn gemonteerd en kunnen dus niet verloren gaan. Met de variabele, schroefloze verbinder overbrugt overgangsvoegen tot wel 50 mm. Zo ontstaan een perfecte aansluiting onder alle omstandigheden.

Kortom een snel verbindingssysteem, voor een tijdbesparende installatie!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.