0
Pvc dakgoten

Pvc dakgoten

Het assortiment van Wildkamp biedt een ruime keuze van de hoogste kwaliteit pvc dakgoten. Onze pvc dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. De pvc dakgoten (ook wel kunststof dakgoot genoemd) in het assortiment zijn van hoge kwaliteit kunststof, die wel tot 30 jaar meegaan en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn:
  • mastgoot pvc;
  • bakgoot pvc;
  • Tradition goot.
Onze pvc mastgoten en bakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende merken en typen. Meer informatie over de verschillende typen pvc dakgoten.

Mastgoot, bakgoot of Tradition goot?

Pvc dakgoten zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, namelijk in de varianten:

  • mastgoot van pvc
  • bakgoot van pvc
  • Tradition goot

Voornamelijk het aanzicht dat wordt gecreëerd door het model goot is bepalend voor de keuze. Daarnaast zijn zowel de bakgoot, mastgoot als Tradition goot eenvoudig te monteren. Een mastgoot heeft door de vorm een kleinere kans op verstopping.

S-lon mastgoten, type Extra

De S-lon mastgoten, type Extra zijn voorzien van een ronde afwerkrand, dit wordt ook wel een kraal genoemd. De kraal zorgt ervoor dat de goot extra sterk is en er geen druppels naar de onderkant van de goot stromen, wat strepen veroorzaakt. Veelal worden deze grijze goten gebruikt voor woningen, stallen, carports en garages. Deze pvc mastgoot is leverbaar in verschillende maten:

S-lon mastgoten, type Standaard

De grijze S-lon mastgoten, type Standaard 4" en 6" worden vaak gebruikt voor stallen, carports en garages. Deze mastgoten zijn licht van gewicht en daardoor eenvoudig te installeren. De mastgoot van pvc is daarentegen niet voorzien van een kraal en leverbaar in de maten 4", dit staat gelijk aan 110 mm en 6", dit staat gelijk aan 150 mm.

S-lon bakgoten, type Mini

Voor overkappingen en tuinhuisjes worden vaak S-lon type Mini bakgoten gebruikt. Deze smalle goten zijn ideaal voor kleinere dakoppervlakken. De S-lon Mini bakgoot van pvc wordt geleverd in de kleuren grijs of bruin en zijn verkrijgbaar in de maten 65 mm en 95 mm.

S-lon bakgoten, type Standaard

De S-lon bakgoot van pvc wordt geleverd in de maten 180 mm218 mm en 268 mm. Deze goten zijn beschikbaar in de kleuren bruin, grijs en wit. De bakgoten zijn afgewerkt met een kraal, waardoor ze extra sterk zijn. Ze worden veelal gebruikt voor woningen, stallen, carports en garages.

S-lon dakgoten, type Tradition

De S-lon tradition dakgoten hebben een klassiek design, daardoor worden de goten het meest gebruikt voor woningen en garages. Deze pvc dakgoot is uitsluitend verkrijgbaar in het wit en de maat 160 mm.

Nicoll mastgoten, type Standaard

Voor woningen, stallen, carports en garages worden vaak Nicoll mastgoten gebruikt. Vanwege de kraal zijn ze extra sterk. Deze mastgoten zijn lichtgrijs en zijn beschikbaar in de maten 70 mm, 115 mm, en 170 mm.

Nicoll mastgoten, type Vodalis

De Nicoll Vodalis mastgoten zijn leverbaar in vele kleuren; wit, zand, bruin, antraciet, rood, zwart en koper. Hiermee is voor iedere woning en garage de geschikte kleur mastgoot beschikbaar. Deze mastgoten zijn 140 mm breed.

Nicoll mastgoten, type Ovation

Ovation mastgoten zijn vanwege het design een echte eyecatcher voor iedere woning of garage. De mastgoten zijn leverbaar in de maten 125 mm en 170 mm en vele kleuren, namelijk; wit, zand, bruin, antraciet, rood, zwart en koper.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.