0
PVC dakgoten

PVC dakgoten

Bent u op zoek naar een dakgoot? Een dakgoot is meer dan alleen een afvoer van hemelwater en kan een eyecatcher voor uw woning zijn. Naast vormgeving is ook het gekozen materiaal van de dakgoot van groot belang voor onder andere het onderhoud en kosten voor aanschaf en installatie.

S-lon mastgoten, type extra

De S-lon mastgoten, type extra zijn afgewerkt met een ronde afwerkrand, dit wordt ook wel een kraal genoemd. De kraal zorgt ervoor dat de goot extra sterk is. Veelal worden deze grijze goten gebruikt voor woningen, stallen, carports en garages. Deze mastgoten zijn leverbaar in de maten 125, 150 en 180 mm.

S-lon mastgoten, type standaard

De grijze S-lon mastgoten, type standaard 4” en 6” worden vaak gebruikt voor stallen, carports en garages. Deze mastgoten zijn niet voorzien van een kraal en zijn leverbaar in de maten 4” (110 mm) en 6” (150 mm).

S-lon mini bakgoten

Voor overkappingen en tuinhuisjes worden vaak S-lon mini bakgoten gebruikt. Deze smalle goten zijn ideaal voor kleinere dakoppervlakken. S-lon mini bakgoten worden geleverd in grijs en bruin en de maten 65 en 95 mm.

S-lon bakgoten

De S-lon bakgoten worden geleverd in de maten 140, 180 en 225 mm. Deze goten zijn beschikbaar in de kleuren bruin, grijs en wit. Ze worden veelal gebruikt voor woningen, stallen, carports en garages.

S-lon tradition dakgoten

De S-lon tradition dakgoten hebben een design uitstraling, daardoor worden de goten het meest gebruikt voor woningen en garages. Deze witte goten zijn leverbaar in de maat 160 mm.

Nicoll mini mastgoten

De Nicoll mini mastgoten zijn voorzien van een kraal, en daardoor extra sterk. Deze goten worden veelal gebruikt voor tuinhuisjes en overkappingen. Ze worden geleverd in de breedte van 70 mm en de kleuren bruin en zand.

Nicoll mastgoten

Voor woningen, stallen, carports en garages worden vaak Nicoll mastgoten gebruikt. Vanwege de kraal zijn ze extra sterk. Deze mastgoten zijn lichtgrijs en zijn beschikbaar in de maten 115 en 170 mm.

Nicoll Vodalis mastgoten

De Nicoll Vodalis mastgoten zijn leverbaar in vele kleuren, wit, zand, bruin, antraciet, rood, zwart en koper. Hiermee is voor iedere woning en garage de geschikte kleur mastgoot beschikbaar. Deze mastgoten zijn 140 mm breed.

Nicoll Ovation mastgoten

Ovation mastgoten zijn een echte eyecatcher voor uw woning of garage, vanwege het design. De mastgoten zijn leverbaar in de maten 125 en 170 mm en de kleuren, wit, zand, bruin, antraciet, rood, zwart en koper.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik van cookies