0
S-lon bakgoten, type Standaard

S-lon bakgoten, type Standaard

S-lon bakgoten zijn afgewerkt met een ronde afwerkrand, ook wel kraal genoemd. Dit design wordt veel verkocht op de Nederlandse markt, en is bedoeld voor middelgrote en grote daken. Denk hierbij aan woningen, stallen en garages. Deze goten zijn voorzien van een lijmverbinding, dit zorgt voor een waterdichte verbinding. Wildkamp levert deze dakgoot in 3 verschillende maten: 180, 218 en 268 mm.

Dakgoten capaciteit

De benodigde breedte van de bakgoot en de diameter van de gootuitloop is afhankelijk van het dakoppervlak. Voor het bepalen van de breedte van de S-lon bakgoot kan onderstaande tabel worden gebruikt als vuistregel:
Dakoppervlak Formaat Diameter uitloop
tot 80 m² 180 mm 70 of 80 mm
tot 160 m² 218 mm 70 of 80 mm
tot 245 m² 268 mm 100 mm

Bevestiging

De dakgoot wordt door middel van gootbeugels bevestigd aan het dak of de muur. Er dienen voldoende beugels bevestigd te worden, advies is om maximaal om de 50 cm een gootbeugel te plaatsen. Het geheel moet stevig genoeg zijn om het gewicht van een volle dakgoot te kunnen dragen.

Assortiment S-lon bakgoten

Wildkamp heeft een ruim assortiment pvc bakgoten en hulpstukken. Deze bestaat naast de goten uit gootbeugels, verbindingsstukken, eindstukken, hoekstukken, gootuitlopen en hwa buizen.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.