0
S-lon mastgoten, type Extra

S-lon mastgoten, type Extra

Op zoek naar een extra sterke dakgoot voor de garage, stal of woning? Dan is de S‑lon mastgoot, type Extra een juiste keuze. Deze goten zijn afgewerkt met een ronde afwerkrand, dit wordt ook wel een kraal genoemd. Wildkamp levert deze dakgoot in 3 verschillende maten: 125, 150 en 180 mm. De hulpstukken zijn voorzien van een klem- of lijmverbinding.

Dakgoten capaciteit

De benodigde breedte van de dakgoot en de diameter van de gootuitloop is afhankelijk van het dakoppervlak. Voor het bepalen van de juiste breedte van de pvc mastgoten kan onderstaande tabel als vuistregel gebruikt worden:
Dakoppervlak Formaat Diameter uitloop
tot 115 m² 125 mm 70 of 80 mm
tot 185 m² 150 mm 80 of 100 mm
tot 280 m² 180 mm 100 mm

Bevestiging van de S-lon mastgoten, type Extra

Er dienen voldoende beugels bevestigd te worden, advies is om maximaal om de 50 cm een gootbeugel te plaatsen. Ons assortiment bestaat uit gootbeugels voor bevestiging aan het dak of de muur. Het geheel moet stevig genoeg zijn om het gewicht van een volle dakgoot te kunnen dragen.

Assortiment

Wildkamp heeft een ruim assortiment pvc mastgoten en hulpstukken. Deze bestaat naast de S-lon mastgoten uit gootbeugels, verbindingsstukken, eindstukken, hoekstukken, gootuitlopen en hwa buizen.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.