0
Zwembadpompen

Zwembadpompen

Op zoek naar een zwembadpomp? Bij Wildkamp vind je een ruim assortiment zwembadpompen en zwembadfilters. Een zwembadpomp zorgt voor een goede conditie van het zwembadwater. Bij Wildkamp vind je een ruim assortiment zwembadpompen, voor elk zwembad de juiste pomp.

Wat is een zwembadpomp?

Een zwembadpomp is een zelfaanzuigende centrifugaalpomp, voorzien van een grof vuil filter, en speciaal geconstrueerd voor gebruik bij zwembaden. Een zwembadpomp is essentieel voor het onderhoud van een zwembad. Een zwembadpomp zorgt voor het circuleren van het water en het filteren van vuil, zodat het zwembadwater schoon en gezond blijft. Door gebruik te maken van een zwembadpomp en zwembadfilter zorg je voor een optimale waterkwaliteit.

Welke pomp heb je nodig voor je zwembad

Welke pomp geschikt is voor je zwembad is afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk dat de capaciteit van de pomp goed aansluit bij de inhoud van je zwembad en het toegepaste zwembadfilter.

Als een pomp onvoldoende capaciteit en/of opvoerhoogte (kracht) heeft wordt het zwembadwater niet optimaal gefilterd. De capaciteit van zwembadpompen wordt weergegeven in liter per uur of m3 per uur. Het aantal liters dat de pomp moet verpompen is mede afhankelijk van de toegepaste zwembadfilterset.

Filter voor zwembad

Naast zwembadpompen kun je ook zwembadfilters kopen bij Wildkamp. In ons assortiment vind je een complete zwembadfilterset. Dit zandfilter is uitgevoerd met een zwembadpomp en 7-wegkraan. Voor gebruik dient het filter gevuld te worden met filterzand of Aqualoon filtermedium.

Beste zwembadpompen: pompen voor kleine en grote zwembaden

Bij Wildkamp vind je een ruim assortiment zwembadpompen voor kleine en grote zwembaden. Wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat we uitsluitend werken met de beste merken zwembadpompen.

De merken die je bij ons kunt vinden zijn:
  • Calpeda zwembadpompen.
  • LEO zwembadpompen.
  • Speck zwembadpompen.

Zwembadpomp kopen bij Wildkamp

Koop de gewenste zwembadpomp en benodigdheden in één van onze filialen of bestel het eenvoudig op onze website of in de app.

Passend advies nodig bij het kiezen van een zwembadpomp?

Wij helpen je graag! Wil je er zeker van zijn dat je met de juiste zwembadpomp aan de slag gaat? Neem contact met één van onze pompspecialisten of kom langs in een van onze filialen voor het beste advies.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.