0
Wildkamp beurzen & open dagen

Beurzen & open dagen

Op onderstaande beurzen presenteren wij ons met een eigen moderne stand, waar onze standhouders u kunnen informeren over ons uitgebreide assortiment die u via onze vestigingen of webshop kunt bestellen. In verband met de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus zijn alle in de agenda genoemde activiteiten onder voorbehoud. Houdt deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Ook vinden er regelmatig open dagen plaats op onze vestigingen waarbij klanten en relaties uit de regio nader kennis kunnen maken met Wildkamp.

Datum Beurs Plaats
8 t/m 10 maart 2022 De Groene Sector Vakbeurs Evenementenhal Hardenberg
29 t/m 31 maart 2022 Infra Relatiedagen Evenementenhal Hardenberg

Afspraak maken?

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

Afspraak

De Groene Sector Vakbeurs


Wij zijn aanwezig tijdens het kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. 8, 9 en 10 maart 2022 komen in Hardenberg professionals bij elkaar om hun ervaringen te delen. Na een bezoek aan de vakbeurs bent u op de hoogte gebracht van de nieuwste machines, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche.

Standnummer
Standnummer De Groene Sector Vakbeurs: 518.

Assortiment
Met een ruim assortiment en passend advies helpen we u bij technische vraagstukken. Wat u zoal kunt verwachten op Groene Sector Vakbeurs: 

 • Beregening
  Onze specialisten laten u diverse demo’s zien van handige beregeningsoplossingen voor de groene sector. Diverse producten worden uitgelicht, zoals beregeningshaspels, K-Rain sproeiers, druppelslangen, beregeningscomputers en frequentieregelaars. Benieuwd? Wij geven u graag meer informatie bij onze stand.
 • Afwatering
  Meer informatie over afwatering? Een lijngoot, ook wel lijnafwatering genoemd, wordt in verharde oppervlakten geplaatst. Het is van belang dat het overtollige regenwater snel afgevoerd kan worden. Meer informatie over lijngoten en bijbehorende straatkolken? Wij bieden diverse oplossingen.
 • Pompen
  Vloeistoffen verpompen? Wij bieden voor elke toepassing en situatie de perfecte pomp. Tijdens deze dagen laten wij u kennismaken met diverse pompen zoals de dompelpomp of hydrofoor.
 • LED verlichting
  Op zoek naar LED verlichting? Met energiezuinige LED verlichting van Adurolight wordt er onder andere bespaard op energie- en onderhoudskosten. Wij bieden een breed assortiment LED verlichting voor de groene branche. Wij vertellen u hier graag meer over.
 • Slangen & koppelingen
  Er zijn veel verschillende soorten slangen elk met zijn unieke eigenschappen en bijbehorende koppelingen. Wij laten u graag de nieuwste modellen zien in onze stand.
En meer..

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Bereikbaarheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de beurshal te bereiken. Voor meer informatie over De Groene Sector Vakbeurs verwijzen wij u door naar de website.

Infra Relatiedagen

Op 29, 30 en 31 maart 2022 zijn wij aanwezig tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Hét netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. 

Standnummer
Standnummer Infra Relatiedagen: 119.

Assortiment
Wat u zoal kunt verwachten op tijdens de Infra Relatiedagen: 

 • Riolering
  Wildkamp biedt het breedste assortiment omtrent riool en toebehoren! In Nederland kennen we twee rioleringssystemen: het "ouderwetse" gemengde systeem en het "nieuwe" gescheiden rioleringssysteem. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.
 • Regenwaterinfiltratie
  We krijgen vaker te maken met hittegolven en hevige neerslag. Naast extreme regenval ontstaat er door de toename van de hoeveelheid bebouwing en verharding in tuinen ook meer wateroverlast. Hierdoor stroomt er meer regenwater rechtstreeks het riool in, dat is zonde. Door regenwater langzaam te verspreiden in de grond ontstaat er minder wateroverlast én is het beter voor het grondwaterpeil. Infiltreren kan op verschillende manieren, wij voorzien u graag van meer informatie.
 • Tyleen drukleidingen
  Tyleen drukleidingen worden toegepast als waterleiding in tuinbouw, industrie, drink- en afvalwatersystemen, recreatie en sportvoorzieningen. Tyleen (pe) buizen zijn flexibel, waterafstotend, isolerend en slagvast. Wildkamp biedt meerdere soorten drukleidingen. Benieuwd welke? Kom langs bij standnummer 119. 
 • Maatwerk oplossingen
  Wij informeren u graag over onze maatwerk oplossingen. Er is meer mogelijk dan u denkt!
 • Drainage
  Met drainage wordt water uit de bodem afgevoerd, met als doel het verlagen van het waterpeil. Wildkamp levert drainage voor landbouw, gebouwen, tuinen en sport & recreatie. Er zijn verschillende soorten drainagebuizen beschikbaar. Welk soort drainage is geschikt voor uw doeleinde? Wij denken graag mee!
En meer..

Bereikbaarheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de beurshal te bereiken. Voor meer informatie over de Infra Relatiedagen verwijzen wij u door naar de website.

Afspraak maken

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!