0
Wildkamp beurzen & open dagen

Beurzen & open dagen

Op onderstaande beurzen presenteren wij ons met een eigen moderne stand, waar onze standhouders u kunnen informeren over ons uitgebreide assortiment die u via onze vestigingen of webshop kunt bestellen. Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen?

Afspraak

Ook vinden er regelmatig open dagen plaats op onze vestigingen waarbij klanten en relaties uit de regio nader kennis kunnen maken met Wildkamp.

Datum Beurs / Open Dag Plaats
10 t/m 12 september 2019 Installatie Vakbeurs Hardenberg
2 t/m 3 oktober 2019 Vakbeurs Openbare Ruimte Utrecht
29 t/m 31 oktober 2019 Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg
6 t/m 8 november 2019 Contacta Goes Goes
21 november 2019 Vakbeurs Klimaat Houten
26 t/m 28 november 2019 Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem
26 t/m 28 november 2019 Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Masterclasses

Wij organiseren meerdere masterclasses per jaar op locatie. Benieuwd naar de volgende Masterclass? Bekijk onderstaande overzicht en meld u direct aan voor één van onze Masterclasses.

Meer informatie over de Masterclasses vind u op deze pagina.

Datum Thema Masterclass Locatie Sector
11 & 12 september 2019 LED-verlichting en innovaties Evenementenhal Hardenberg Installatie sector
19 september 2019 LED-verlichting en innovaties Abe Lenstra Stadion Heerenveen Installatie sector
1 oktober 2019 LED-verlichting en innovaties Hoorn Installatie sector
3 oktober 2019 LED-verlichting en innovaties Evoluon Eindhoven Installatie sector
9 oktober 2019 LED-verlichting en innovaties Brabanthallen 's-Hertogenbosch Installatie sector
29 oktober 2019 LED-verlichting in de stal Evenementenhal Hardenberg Agrarische sector
26 november 2019 LED-verlichting in de stal Evenementenhal Gorinchem Agrarische sector
28 november 2019 Recreatietour - Innovaties en projecten Evenementenhal Hardenberg Recreatie sector
9 januari 2020 Beregening 1.0 & 2.0 AFAS Stadion Alkmaar Hoveniers
16 & 17 januari 2020 Beregening 1.0 & 2.0 Evenementenhal Hardenberg Hoveniers
30 januari 2020 Beregening 1.0 & 2.0 Evoluon Eindhoven Hoveniers

Installatie Vakbeurs

De evenementenhal in Hardenberg is van 10 t/m 12 september omringt door professionals die al meer dan 20 jaar bij elkaar komen om hun kennis te delen op het gebied van E- en W-installatie. Graag houden wij u op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkeling en helpen wij bij uw installatieproject.

Installatie Vakbeurs Assortiment
Als totaalleverancier voor de installatiesector bieden we een ruim assortiment artikelen die nodig zijn als monteur, elektricien of loodgieter. Ondersteuning nodig? Wij bieden ondersteuning op maat, zowel bij de uitvoering van projecten als het aanleggen van een lichtplan, riolering of andere technische installaties.

Specialisten
Met jarenlange ervaring op het gebied van advies en begeleiding van projecten helpen we u graag verder. Standnummer Installatie Vakbeurs: 172

Tickets
U kunt de Installatie vakbeurs bezoeken van 10 t/m 12 september. Kaarten zijn vanaf twee weken voor de beurs verkrijgbaar via de website

Bereikbaarheid
Per auto kunt u de beurs makkelijk bereiken, er zijn parkeermogelijkheden bij de evenementenhal zelf. Daarnaast kunt u Evenementenhal Hardenberg ook met het openbaar vervoer bereiken. Bekijk de website 9292.nl om te zien welke route voor u het beste is.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 2 en 3 oktober vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte komen aan bod op de beursvloer en tijdens de lezingen.

In de klimaattuin staat interactie en het delen van kennis en ervaringen over klimaatthema's centraal. Op Het Plein ziet u wat er mogelijk is op het gebied van professionele en duurzame inrichting van de openbare ruimte, waarbij vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staan.

Vakbeurs Openbare Ruimte Tickets
Er zijn nog geen tickets beschikbaar voor de Vakbeurs Openbare Ruimte 2019. Houd onze website in de gaten voor meer ticketinformatie.

Bereikbaarheid
De Jaarbeurs is het makkelijkste te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer!

Daarnaast zijn er rondom de Jaarbeurs meerdere parkeergelegenheden. P4 ligt het dichtst bij de beurshallen 2, 3 en 4 waar de Vakbeurs Openbare Ruimte is. Voor meer informatie over parkeren en tarieven klik hier.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg & Gorinchem

Tijdens een van de grootste agrarische beurzen van Nederland kunt u zich laten inspireren door meer dan 400 exposanten. Van 29 t/m 31 oktober komen in Hardenberg meer dan 30.000 professionals bij elkaar om hun ervaringen te delen. Van 26 t/m 28 november zullen de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen plaats vinden in Gorinchem. Ook wij houden u tijdens deze vakdagen op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkeling en adviseren u graag over ons uitgebreide assortiment en eventuele maatwerk oplossingen.

Installatie Vakbeurs Tickets
Er zijn nog geen tickets beschikbaar voor de Rundvee & Mechanisatie vakdagen in Hardenberg of Gorinchem 2019. Houd onze website in de gaten voor meer ticketinformatie.

Bereikbaarheid
Per auto kunt u de beurs makkelijk bereiken, er zijn parkeermogelijkheden bij de evenementenhal zelf. Daarnaast kunt u Evenementenhal Hardenberg ook met het openbaar vervoer bereiken. Bekijk de website 9292.nl om te zien welke route voor u het beste is.

Contacta Goes

Op 5, 6 en 7 november komen ruim 350 standhouders tijdens het jaarlijkse, zakelijke netwerkevent in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen bij elkaar. Het nieuwe thema van Contacta 2019 is; The Next Step.

Contacta Goes Tickets
Er zijn nog geen tickets beschikbaar voor de Contacta in Goes. Houd onze website in de gaten voor meer ticketinformatie.

Vakbeurs Klimaat

Op donderdag 21 november kunt u kennis delen, inspiratie op doen en u laten informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving.

Vakbeurs Klimaat Tickets
Er zijn nog geen tickets beschikbaar voor de Vakbeurs Klimaat in Houten. Houd onze website in de gaten voor meer ticketinformatie.

Bereikbaarheid
U kunt de beurs bereiken per auto, er zijn gratis parkeermogelijkheden bij het beursgebouw. Daarnaast rijdt er een gratis pendeldienst tussen het NS station Houten en het beursgebouw. Tot slot stopt buslijn 47 direct bij Expo Houten op de Meidoornkade.

Recreatie Vakbeurs

In acht sfeervolle beurshallen, waarin dertien verschillende branches worden uitgelicht én waar meerdere inspiratiepleinen te vinden zijn, zal een bezoek aan deze beurs zeker het hart van de recreatieondernemers sneller laten kloppen. Ook wij houden u op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkeling en helpen wij bij uw installatieproject.

Recreatie Vakbeurs Tickets
Er zijn nog geen tickets beschikbaar voor de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Houd onze website in de gaten voor meer ticketinformatie.

Bereikbaarheid
Per auto kunt u de beurs makkelijk bereiken, er zijn parkeermogelijkheden bij de evenementenhal zelf. Daarnaast kunt u Evenementenhal Hardenberg ook met het openbaar vervoer bereiken.

Afspraak maken

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Wildkamp maakt gebruik van cookies