0
Wildkamp beurzen & open dagen

Beurzen & open dagen

Op onderstaande beurzen presenteren wij ons met een eigen moderne stand, waar onze standhouders u kunnen informeren over ons uitgebreide assortiment die u via onze vestigingen of webshop kunt bestellen. Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen?

Afspraak

Ook vinden er regelmatig open dagen plaats op onze vestigingen waarbij klanten en relaties uit de regio nader kennis kunnen maken met Wildkamp.

Datum Beurs Plaats
14 t/m 16 januari 2020 De Groene Sector Vakbeurs Evenementenhal Hardenberg
21 t/m 23 januari 2020 Landbouw Vakbeurs MartiniPlaza Groningen

Masterclasses

Wij organiseren meerdere masterclasses per jaar op locatie. Benieuwd naar de volgende Masterclass? Bekijk onderstaand overzicht en meld u direct aan voor één van onze Masterclasses.

Meer informatie over de Masterclasses vindt u op deze pagina.

Datum Thema Masterclass Locatie Sector
15 & 16 januari 2020 Beregening Evenementenhal Hardenberg Hoveniers
6 februari 2020 Beregening AFAS Stadion Alkmaar Hoveniers
13 februari 2020 Beregening Evoluon Eindhoven Hoveniers

De Groene Sector Vakbeurs

Wij zijn aanwezig tijdens het kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Van 14 t/m 16 januari komen in Hardenberg professionals bij elkaar om hun ervaringen te delen. Ook houden wij u graag op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkelingen en adviseren we u graag over ons uitgebreide assortiment en eventuele maatwerk oplossingen.

De Groene Sector Vakbeurs Thema
De extreme weersomstandigheden, met o.a. droogte, van afgelopen jaren maken beregening steeds belangrijker. Van sproeiers tot complete beregeningsinstallaties, ons uitgebreide assortiment biedt een oplossing. Vragen over beregeningsartikelen of een complete beregeningsinstallatie? Op de stand vertellen we u hier graag alles over.

Standnummer Groene Sector Vakbeurs: 512

Masterclass
Als hovenier alles weten over (tuin)beregening? Wij nodigen u graag uit voor één van onze Masterclasses tijdens de beurs. Bekijk de mogelijkheden en meld u direct aan.

Tickets
Tickets voor De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg zijn te verkrijgen via de website van Evenementenhal Hardenberg. Voer voor 2 gratis tickets de volgende registratiecode in: 10293.

Landbouw Vakbeurs

Wij zijn aanwezig tijdens de grootste agrarische vakbeurs van Noord-Nederland. Van 21 t/m 23 januari wordt de vakbeurs niet georganiseerd in Assen, waar de laatste editie 26.000 bezoekers trok, maar in Groningen. MartiniPlaza zal hét trefpunt zijn voor boeren uit Noord-Nederland. Wij adviseren u deze dagen graag over ons uitgebreide assortiment en eventuele maatwerk oplossingen.

Landbouw Vakbeurs Thema
Verlichting wordt steeds belangrijker, zeker in de periode dat de dagen korter worden en het langer donker is. Of het nu gaat om verlichting in de stal, schuur of op het erf: LED is een belangrijke investeringsfactor. Los van de energiebesparing, wat steeds meer prioriteit krijgt door de Nederlandse wet- en regelgeving, heeft de werking van LED ook een positieve invloed op de dieren. Vragen over LED verlichting op de boerderij? Op de stand vertellen we u hier graag alles over.

    Daarnaast laten we u graag kennis maken met:
  • Onze Ebara pompen
  • Het WD-40 assortiment
  • De schoenen van Bata


Standnummer Landbouw Vakbeurs: 282

Tickets
Tickets voor de Landbouw Vakbeurs in Groningen zijn te verkrijgen via de website van de Landbouw Vakbeurs. Voor kinderen tot 12 jaar zijn de tickets gratis. Volwassenen betalen €10,- aan de kassa en €7,- in de online voorverkoop.

Afspraak maken

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Wildkamp maakt gebruik van cookies