0
Wildkamp beurzen & open dagen

Beurzen & open dagen

Op onderstaande beurzen presenteren wij ons met een eigen moderne stand, waar onze standhouders u kunnen informeren over ons uitgebreide assortiment die u via onze vestigingen of webshop kunt bestellen. Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen?

Afspraak

Ook vinden er regelmatig open dagen plaats op onze vestigingen waarbij klanten en relaties uit de regio nader kennis kunnen maken met Wildkamp.

Vanwege Corona is onze beursagenda gewijzigd.

Datum Beurs Plaats
11 t/m 12 november 2020 Nationale Sport Vakbeurs Evenementenhal Gorinchem
24 t/m 26 november 2020 Recreatie Vakbeurs Evenementenhal Hardenberg
12 t/m 14 januari 2021 De Groene Sector Vakbeurs Evenementenhal Hardenberg

Nationale Sport Vakbeurs On Tour


11 & 12 november 2020 - Evenementenhal Gorinchem
De Nationale Sport Vakbeurs On Tour zal zich op woensdag 11 en donderdag 12 november vestigen in de Evenementenhal in Gorinchem. Naast het jaarlijks terugkerende tweedaagse hoofdevenement zullen wij ook hier namens Wildkamp aanwezig zijn.

Nationale Sport Vakbeurs Assortiment
Met de lange perioden van droogte en hittegolven wordt beregening, juist voor sportvelden, steeds belangrijker. Of het nu gaat om volledig geautomatiseerde beregening of juist tijdelijk en makkelijk aan te leggen beregeningsinstallaties, ons assortiment biedt een uitkomst.

Volledige geautomatiseerde beregening op het sportveld of beregening door middel van beregeningshaspels aanleggen? Ga naar sportveldberegening of neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Specialisten
Met jarenlange ervaring op het gebied van advies en begeleiding van projecten helpen we u graag verder.
Standnummer Nationale Sport Vakbeurs On Tour Gorinchem: 134.

Tickets
Tickets voor de Nationale Sport Vakbeurs On Tour in Gorinchem zijn gratis te verkrijgen via de website van de Nationale Sport Vakbeurs.

Afspraak maken
Vast een afspraak maken voor op de Nationale Sport Vakbeurs On Tour? Vul onderstaande afspraakformulier in en wij nemen contact met u op.Afspraak maken

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Wildkamp maakt gebruik van cookies