0
Wildkamp beurzen & open dagen

Beurzen & open dagen

Op onderstaande beurzen presenteren wij ons met een eigen moderne stand, waar onze standhouders je kunnen informeren over ons uitgebreide assortiment die je via onze vestigingen, webshop of app kunt bestellen. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Datum Beurs Plaats
25 t/m 27 okt 2022 Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg
8 t/m 10 nov 2022 Contacta Goes
15 t/m 17 nov 2022 Recreatie Vakbeurs Hardenberg
29 nov t/m 1 dec 2022 Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem
7 t/m 9 dec 2022      Landbouwbeurs Leeuwarden

Afspraak maken?

Wil je alvast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

Afspraak

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg

Van 25 t/m 27 oktober 2022 zijn we te vinden op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. Het jaarlijkse vakevent voor de agrarische sector in Oost-, Midden- en Zuid-Nederland en de Duitse grensgebieden. 

Standnummer
Standnummer Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg: 2021.

Bereikbaarheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de beurshal te bereiken. Voor meer informatie over de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen verwijzen wij u door naar de website.

Contacta Goes


Op 8 t/m 10 november 2022 komen ruim 350 standhouders tijdens het jaarlijkse, zakelijke netwerkevent in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen bij elkaar. 

Standnummer
Standnummer Contacta Goes: 739.

Bereikbaarheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de beurshal te bereiken. Voor meer informatie over Contacta Goes verwijzen wij u door naar de website.

Recreatie Vakbeurs


Tijdens de Recreatie Vakbeurs van 15 t/m 17 november 2022 brengen wij u op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkelingen en helpen wij graag bij installatieprojecten.

Standnummer
Standnummer Recreatie Vakbeurs: 232.

Bereikbaarheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de beurshal te bereiken. Voor meer informatie over de Recreatie Vakbeurs verwijzen wij u door naar de website.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

Van 29 nov t/m 1 dec 2022 zijn we te vinden op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Het jaarlijkse vakevent voor de agrarische sector in Oost-, Midden- en Zuid-Nederland en de Belgische grensgebieden. 

Standnummer
Standnummer Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem: E142.

Bereikbaarheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de beurshal te bereiken. Voor meer informatie over de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen verwijzen wij u door naar de website.

Landbouwbeurs Leeuwarden


De Landbouwbeurs Leeuwarden is van 7 t/m 9 december 2022 voor iedereen uit de agrarische sector hét evenement om kennis en ideeën op te doen, je te oriënteren en elkaar te ontmoeten. Ook dit jaar zijn er vele interessante lezingen en workshops op de beurs te vinden.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Bereikbaarheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om de beurshal te bereiken. Voor meer informatie over de Landbouwbeurs verwijzen wij u door naar de website

Afspraak maken

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.