0
Wildkamp beurzen & open dagen

Beurzen & open dagen

Op onderstaande beurzen presenteren wij ons met een eigen moderne stand, waar onze standhouders u kunnen informeren over ons uitgebreide assortiment die u via onze vestigingen of webshop kunt bestellen.

Ook vinden er regelmatig open dagen plaats op onze vestigingen waarbij klanten en relaties uit de regio nader kennis kunnen maken met Wildkamp.

Datum Beurs / Open Dag Plaats
31 mei Baas actiedag Borculo
31 mei Baas actiedag Goes
31 mei Baas actiedag Heerde
31 mei Baas actiedag Hoogeveen
31 mei & 1 juni Baas actiedagen Alle vestigingen
3 t/m 8 juni Jubileumweek 30 jaar Rucphen
3 t/m 8 juni Jubileumweek 25 jaar Winkel
3 t/m 8 juni Jubileumweek 20 jaar Emmen
3 t/m 8 juni Jubileumweek 10 jaar Raalte
26 t/m 28 juni 2019 Land- en Tuinbouwbeurs Deventer
10 t/m 12 september 2019 Installatie Vakbeurs Hardenberg
29 t/m 31 oktober 2019 Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg
26 t/m 28 november 2019 Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem
26 t/m 28 november 2019 Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Jubileumweek

Van onderstaande vestigingen vieren wij het jubileum tijdens de speciale jubileumweek van 3 t/m 8 juni. Op deze dagen zijn klanten van harte welkom dit jubileum in de desbetreffende vestigingen te vieren. Tijdens deze feestelijke dagen profiteren bezoekers van speciale jubileumacties, demonstraties en natuurlijk iets lekker bij de koffie.

Wildkamp Rucphen - 30 jaar
Wildkamp Winkel - 25 jaar
Wildkamp Emmen - 20 jaar
Wildkamp Raalte - 10 jaar

Baas Actiedagen

Profiteer op 31 mei & 1 juni tijdens de Baas Actiedagen van nog meer voordeel om tuinproblemen de baas te zijn.

Installatie Vakbeurs

Vijverwater laten testen

In onze vestigingen is het mogelijk vijverwater te laten testen, daarnaast profiteren bezoekers direct van acties op o.a. het vijverassortiment.

Win een ballonvaart

Geïnteresseerd in tuinberegening? Vraag op 31 mei of 1 juni online een beregeningsplan aan en maak direct kans op een ballonvaart voor 2 personen. Op 3 juni maken we de winnaar bekend!

Land- en Tuinbouwbeurs

Op 26, 27 en 28 juni zijn wij aanwezig op de Land- en Tuinbouwbeurs in Deventer. Tijdens de beurs helpen wij u graag verder op agrarisch gebied. Wij vertellen u meer over alle benodigdheden voor in de stal of weide.

Land- en tuinbouwbeurs Assortiment
We hebben een uitgebreid assortiment voor al uw agroproducten zoals voer- en drinkbakken alles voor afrastering, breektanks, mestafvoersystemen, LED-verlichting en specifieke stalbenodigdheden. Tijdens de Land- en Tuinbouwbeurs adviseren we u graag over ons uitgebreide assortiment en eventuele maatwerk oplossingen.

Specialisten
Tijdens de Land- en Tuinbouwbeurs staan onze specialisten agro specialisten; Bjorn Groot Koerkamp, Jan van Middendorp, Jan Meijerink, Giel Krieger en Anton Dijkhof graag voor u klaar. Met jarenlange ervaring op het gebied van advies en begeleiding van projecten helpen ze u graag verder. Standnummer Land- en tuinbouwbeurs: 108

Tickets
U kunt de Land- En Tuinbouwbeurs bezoeken van 26 t/m 28 juni. Kaarten bestellen? Via deze link bestelt u nu uw kaarten.

Bereikbaarheid
De vakbeurs wordt gesitueerd rondom de moderne boerderij van Mts Kloosterboer aan de rand van Deventer, ook wel bekend als ‘De Mariahoeve’. De locatie direct aan de A1 is optimaal bereikbaar voor bezoekers en standhouders. De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein.

Installatie vakbeurs

De evenementenhal in Hardenberg is van 10 t/m 12 september omringt door professionals die al meer dan 20 jaar bij elkaar komen om hun kennis te delen op het gebied van E- en W-installatie. Graag houden wij u op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkeling en helpen wij bij uw installatieproject.

Installatie Vakbeurs Assortiment
Als totaalleverancier voor de installatiesector bieden we een ruim assortiment artikelen die nodig zijn als monteur, elektricien of loodgieter. Ondersteuning nodig? Wij bieden ondersteuning op maat, zowel bij de uitvoering van projecten als het aanleggen van een lichtplan, riolering of andere technische installaties.

Tickets
Er zijn nog geen tickets beschikbaar voor de Installatie Vakbeurs in Hardenberg 2019. Houdt onze website goed in de gaten om zeker te zijn van kaarten.

Bereikbaarheid
Per auto kunt u de beurs makkelijk bereiken, er zijn parkeermogelijkheden bij de evenementenhal zelf. Daarnaast kunt u Evenementenhal Hardenberg ook met het openbaar vervoer bereiken. Bekijk de website 9292.nl om te zien welke route voor u het beste is.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Tijdens een van de grootste agrarische beurzen van Nederland kunt u zich laten inspireren door meer dan 400 exposanten. Van 29 t/m 31 oktober komen in Hardenberg meer dan 30.000 professionals bij elkaar om hun ervaringen te delen. Van 26 t/m 28 november zullen de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen plaats vinden in Gorinchem. Ook wij houden u tijdens deze vakdagen op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkeling en adviseren u graag over ons uitgebreide assortiment en eventuele maatwerk oplossingen.

Installatie Vakbeurs Tickets
Er zijn nog geen tickets beschikbaar voor de Rundvee & Mechanisatie vakdagen in Hardenberg of Gorinchem 2019. Houd onze website in de gaten voor meer ticketinformatie.

Bereikbaarheid
Per auto kunt u de beurs makkelijk bereiken, er zijn parkeermogelijkheden bij de evenementenhal zelf. Daarnaast kunt u Evenementenhal Hardenberg ook met het openbaar vervoer bereiken. Bekijk de website 9292.nl om te zien welke route voor u het beste is.

Griffon demonstraties

Onder water lijmen en afdichten?
Tijdens onze Griffon demonstraties in onze vestigingen brengt Griffon u graag op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Meld u nu aan bij een vestiging en laat u informeren over de toepasbaarheid van vloeibaar rubber en de Polymax kitten.

Locatie Datum Aanmelden via
Terwolde 26 april 2019 terwolde@wildkamp.nl
IJsselmuiden    8 mei 2019 ijsselmuiden@wildkamp.nl   
Heerde 31 mei 2019 heerde@wildkamp.nl
Raalte 7 juni 2019 raalte@wildkamp.nl
Emmen 7 juni 2019 emmen@wildkamp.nl

Afspraak maken

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Wildkamp maakt gebruik van cookies