0
Wildkamp beurzen & open dagen

Beurzen & open dagen

Op onderstaande beurzen presenteren wij ons met een eigen moderne stand, waar onze standhouders u kunnen informeren over ons uitgebreide assortiment die u via onze vestigingen of webshop kunt bestellen. Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen?

Afspraak

Ook vinden er regelmatig open dagen plaats op onze vestigingen waarbij klanten en relaties uit de regio nader kennis kunnen maken met Wildkamp.

Datum Beurs Plaats
13 & 14 november 2019 Nationale Sport Vakbeurs Evenementenhal Gorinchem
21 november 2019 Vakbeurs Klimaat Expo Houten
26 t/m 28 november 2019 Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Evenementenhal Gorinchem
26 t/m 28 november 2019 Recreatie Vakbeurs Evenementenhal Hardenberg
11 september t/m 11 november Griffon demonstraties Diverse Wildkamp vestigingen
14 t/m 16 januari 2020 De Groene Sector Vakbeurs Evenementenhal Hardenberg

Masterclasses

Wij organiseren meerdere masterclasses per jaar op locatie. Benieuwd naar de volgende Masterclass? Bekijk onderstaand overzicht en meld u direct aan voor één van onze Masterclasses.

Meer informatie over de Masterclasses vindt u op deze pagina.

Datum Thema Masterclass Locatie Sector
27 november 2019 Boerderij verlichting Evenementenhal Gorinchem Agrarische sector
28 november 2019 Recreatietour - Innovaties en projecten Evenementenhal Hardenberg Recreatie sector
9 januari 2020 Beregening 1.0 & 2.0 AFAS Stadion Alkmaar Hoveniers
15 & 16 januari 2020 Beregening 1.0 & 2.0 Evenementenhal Hardenberg Hoveniers
30 januari 2020 Beregening 1.0 & 2.0 Evoluon Eindhoven Hoveniers

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

Tijdens een van de grootste agrarische beurzen van Nederland kunt u zich laten inspireren door bijna 400 exposanten. Van 26 t/m 28 november komen in Gorinchem meer dan 19.000 professionals bij elkaar om hun ervaringen te delen. Ook wij houden u tijdens deze vakdagen op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkeling en adviseren u graag over ons uitgebreide assortiment en eventuele maatwerk oplossingen.

Rundvee Mechanisataie Vakbeurs Assortiment
Verlichting wordt steeds belangrijker, zeker in de periode dat de dagen korter worden en het langer donker is. Of het nu gaat om verlichting in de stal, schuur of op het erf: LED is een belangrijke investeringsfactor. Los van de energiebesparing, wat steeds meer prioriteit krijgt door de Nederlandse wet- en regelgeving, heeft de werking van LED ook een positieve invloed op de dieren. Vragen over LED verlichting op de boerderij? Tijdens de Masterclass Boerderij Verlichting of in de stand vertellen we u hier graag alles over.

Voor het maken van de juiste afrastering installatie is het diersoort en het af te rasteren gebied van groot belang. Toe aan nieuwe afrastering? In de stand geven u graag vrijblijvend advies, daarnaast staan we ook graag klaar voor uw maatwerk oplossingen.

Specialisten
Met jarenlange ervaring op het gebied van advies en begeleiding van projecten helpen we u graag verder. Standnummer Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem: F102

Tickets
Tickets voor de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem zijn te verkrijgen via de website van Evenementenhal Gorinchem. Wij beschikken niet over vrijkaarten voor deze beurs, echter krijgt u wel gratis toegang wanneer u onze Masterclass Boerderij Verlichting volgt.

Vakbeurs Klimaat

Op donderdag 21 november kunt u kennis delen, inspiratie op doen en u laten informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving.

Vakbeurs Klimaat Assortiment
Regenwater afkoppelen, infiltreren en hergebruiken. Lange perioden van droogte en hittegolven komen steeds vaker voor. Stortbuien met veel water zorgen voor overlast. Al dat regenwater, daar moeten én kunnen we iets mee. Regenwater afkoppelen van het riool, infiltreren en hergebruiken kan eenvoudig met Rawinso.

Wildkamp kan oplossingen op maat ontwikkelen. Denk hierbij aan een zuiveringssysteem, opslagsysteem en pompinstallatie. Wij helpen graag bij het samenstellen van een systeem op maat.

Specialisten
Met jarenlange ervaring op het gebied van advies en begeleiding van projecten helpen we u graag verder. De specialisten van Wildkamp staan voor u klaar tijdens de beurs. Standnummer Vakbeurs Klimaat: 2.3.29

Tickets
Tickets voor de Vakbeurs Klimaat in Houten zijn gratis te verkrijgen via de website

Bereikbaarheid
U kunt de beurs bereiken per auto, er zijn gratis parkeermogelijkheden bij het beursgebouw. Daarnaast rijdt er een gratis pendeldienst tussen het NS station Houten en het beursgebouw. Tot slot stopt buslijn 47 direct bij Expo Houten op de Meidoornkade.

Recreatie Vakbeurs

In acht sfeervolle beurshallen, waarin dertien verschillende branches worden uitgelicht én waar meerdere inspiratiepleinen te vinden zijn, zal een bezoek aan deze beurs het hart van de recreatieondernemers sneller laten kloppen. Ook wij houden u tijdens de beurs van 26 t/m 28 november op de hoogte van alle belangrijke marktontwikkeling en helpen bij uw installatieproject.

Recreatie Vakbeurs Assortiment
Wildkamp is partner van de recreatie sector. Tijdens de Recreatie Vakbeurs brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor de recreatie sector op het gebied van:

  • LED-verlichting
  • Beregening
  • Regenwaterinfiltratie

Als totaalleverancier voor de recreatiesector hebben wij een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn in de camping- of recreatiebranche. Daarnaast bieden we ook ondersteuning op maat bij de verdere uitvoering van infrastructurele projecten. Of het gaat om advies, ontwerpberekeningen of begeleiding op het terrein van bijvoorbeeld aanleg van leidingsystemen, wij kunnen iets voor u betekenen.

Specialisten
Met jarenlange ervaring op het gebied van advies en begeleiding van projecten helpen we u graag verder. Onze specialisten staan voor u klaar tijdens de beurs. Standnummer Recreatie Vakbeurs: 228

Tickets
Tickets voor de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg zijn te verkrijgen via de website. Geen unieke registratiecode ontvangen? Mail dan naar communicatie@wildkamp.nl.

Bereikbaarheid
Per auto kunt u de beurs makkelijk bereiken, er zijn parkeermogelijkheden bij de evenementenhal zelf. Daarnaast kunt u Evenementenhal Hardenberg ook met het openbaar vervoer bereiken.

Afspraak maken

Wilt u vast een afspraak maken met ons tijdens één van de beurzen? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Wildkamp maakt gebruik van cookies