0
Regenton aansluiten

Regenton aansluiten

Met een regenton kun je het regenwater vanuit de dakgoot of regenpijp opvangen. Hiermee wordt het milieu ontlast en heb je de beschikking over geschikt water om jouw planten en bloemen water te geven. Daarnaast kan een decoratieve regenton een mooie aanwinst voor jouw tuin zijn. Maar hoe sluit je een regenton aan?

Speciaal voor de doe-het-zelver legt televisiepresentator van tuinprogramma's, Jurgen Smit, namens Wildkamp uit hoe je een regenton eenvoudig aansluit. Bekijk onderstaand de video:


Alles voor regenwateropvang & hergebruik

Wij bieden een breed assortiment regentonnen en accessoires in diverse uitvoeringen, zo zijn deze verkrijgbaar in kunststof en houten uitvoering met variërende inhoud. 

Assortiment regentonnen

Wilt u op grotere schaal regenwater opvangen en hergebruiken in ondergrondse regenwatertanks? Ook daarin kunnen wij u adviseren en berekenen welke optie het beste voor uw situatie is. Vragen met betrekking tot opslag en hergebruik van regenwater kunnen bij elke vestiging gesteld worden. Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden!


 
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.