0
Merken

Limso

Het slimme antwoord op kalk. Het kraanwater in Nederland is van hoge kwaliteit, maar bijna altijd te hard. Er zit dus teveel kalk in het water, waardoor dit sporen op huid, douche en apparatuur achter laat. Limso biedt het slimme antwoord op kalk. Hierdoor geniet jij van de voordelen van zacht water.

Ontdek de voordelen van Limso

 • Uniek design: te plaatsen in elk woonoppervlak
 • Installatie: gemakkelijk en eenvoudig te installeren
 • Kwaliteit: monosfeer hars en keramische besturing voor een lange levensduur
 • Juiste formaat zoutopening: voor optimaal bijvul comfort
 • LED indicatie: vertelt jou wat de status is van de Limso waterontharder
 

Installatie video Limso

Slimme antwoord op kalk

De beste technologie verstopt in het minimalistische design stelt de eindgebruiker van Limso voorop. Het unieke design is ontwikkeld voor het plaatsingsgemak van de ontharder.

Bekijk assortiment
 • Montageset
  Montageset
 • Onthardingszout
  Onthardingszout
 • Waterontharder
  Waterontharder
Limso waterontharder

Optimaal gebruiksgemak

Naast het design is er bij de ontwikkeling van de Limso waterontharder ook gezorgd voor optimaal gebruiksgemak. Zoals het formaat zoutopening voor snel en eenvoudig bijvullen. Daarnaast hoef je zelf geen tests af te nemen om de werking van de waterontharder te controleren, met de ingebouwde LED indicatie kun je gemakkelijk aflezen wat de status van de waterontharder is. Limso is ontworpen met de installateur in gedachten. Met de duidelijke installatiehandleiding en bijgeleverde montageset is het mogelijk om Limso te laten plaatsen door een installateur, of als je zelf handig genoeg bent door het zelf te doen!

"De installatie is gemakkelijk en laat zich goed plaatsen. Geen verstopte hoeken waar stof en vuil achter kunnen komen”. Een installateur, net na de plaatsing van Limso 12 bij een klant.

Een kalk oplossing voor elk huishouden

Bestaat je situatie uit een huishouden van 5 personen in een twee-onder-een-kapwoning of een groot gezin van 7 personen in een vrijstaande woning? Voor iedere situatie biedt Limso een oplossing. Het assortiment bevat alles om de juiste vorm van ontharding in huis te halen!

Limso waterontharder

Techniek, innovatie en design

Door techniek, innovatie en design bij elkaar te brengen kunnen we bijzondere dingen realiseren. Techniek en innovatie zijn continu in ontwikkeling. Limso gaat hiermee door. De keramische besturing en monosfeer hars in de waterontharder zijn de beste in de markt. De beste technologie verpakt in het minimalistische design stelt de eindgebruiker voorop.

Hoe past Limso deze techniek toe?

Kalk in het water kan veel problemen in het huishouden veroorzaken. Door de Limso waterontharder wordt water kalkvrij gemaakt. Dit gebeurt door middel van ionenuitwisseling. Binnenin de waterontharder zit een cilinder gevuld met kunstmatige harsbolletjes van heel fijn formaat, namelijk 0.3 mm. Doordat deze zo klein zijn, wordt de optimale filtercapaciteit en doorstroom van het water behouden. Deze bolletjes zijn ionisch geladen en trekken het kalk uit het water aan. Dit resulteert in zacht, kalkvrij water. De kunstmatige monosfeerhars hoeft niet vervangen of aangevuld te worden, het blijft de gehele levensduur van de waterontharder werkzaam.

Installatie van de waterontharder

Onze Limso klanten vertellen

Benieuwd naar de gebruikerservaringen met Limso? Bekijk dan snel deze klantcase met ervaringen over de installatie en het gebruik van de Limso waterontharder.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.