0
Regenton aansluiten

Regenton aansluiten

Met een regenton kunt u het regenwater van uw dak opslaan. Hiermee wordt het milieu ontlast en heeft u de beschikking over geschikt water om uw planten en bloemen water te geven. Daarnaast geeft een decoratieve regenton meerwaarde aan de tuin. Maar hoe sluit u een regenton aan?

Speciaal voor de doe-het-zelver legt televisiepresentator van tuinprogramma's, Jurgen Smit, namens Wildkamp uit hoe je een regenton eenvoudig aansluit. Bekijk onderstaand de video:


Alles voor regenwateropvang & hergebruik

Wij bieden een breed assortiment regentonnen en accessoires in diverse uitvoeringen, zo zijn deze verkrijgbaar in kunststof en houten uitvoering met variërende inhoud. 

Wilt u op grotere schaal regenwater opvangen en hergebruiken in ondergrondse regenwatertanks? Ook daarin kunnen wij u adviseren en berekenen welke optie het beste voor uw situatie is. Vragen met betrekking tot opslag en hergebruik van regenwater kunnen bij elk filiaal gesteld worden. Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voor ons volledige assortiment kijkt u op www.wildkamp.nl/assortiment. Mist u iets ins ons aanbod? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Informatie aanvragen

N.B.: Wanneer u deze pagina ingelogd bezoekt, zijn de velden van het contactformulier alvast voor u ingevuld.

Wildkamp maakt gebruik van cookies