0
Merken

TKF

Hier vindt u een overzicht van alle TKF artikelen in het assortiment van Wildkamp. Meer informatie over een product? Klik op het artikel, op de productpagina vindt u meer informatie over het betreffende product. Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op!

Kabelservice

Kabelservice

Wildkamp heeft al 50 jaar ervaring op het gebied van elektra. Wij leveren niet alleen de juiste producten,maar bieden ook service op het gebied van kabels:
  • Kabels knippen op maat
  • Snelle levering (volgende dag, ook bij maatwerk)
  • Kabelberekening mogelijk
  • Persoonlijk advies bij grote projecten
Samen met onze leverancier TKF verzorgen wij een compleet kabel programma voor elke ondernemer. Kom langs in één van onze vestigingen voor meer informatie.

Naar assortiment

Kabelberekening

Om ervoor te zorgen dat een elektra-installatie goed en veilig werkt is het belangrijk dat de juiste kabels gebruikt worden. Hierbij is het van belang dat de diameter van de geleider groot genoeg is. Dit is belangrijk, want als de diameter van de geleider te klein is kunnen er gevaarlijke situaties optreden. Maar er moet ook voorkomen worden dat de diameter te groot gekozen wordt: dit maakt de kabel onnodig duur. Daarnaast moet voor elke situatie het juiste type kabel gekozen worden. Denk hierbij aan de omgevingstemperatuur, het medium waar de kabel doorheen gaat, komt de kabel in de grond, enz.

Kabelberekening nodig?
Onze experts helpen graag bij het berekenen van jouw kabelwerk. Voor een goede kabelberekening hebben we een aantal gegevens van je nodig. Vul onderstaand formulier in, wij streven ernaar dezelfde (werk)dag een berekening op maat te sturen. De voordelen:

  • Berekening op maat
  • Professioneel advies
  • Passende offerte
  • Aanbevolen producten
  • Gratis en vrijblijvend

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.