0
Winactie Mascot werkkleding

Winactie Mascot werkkleding

Mascot is dé collectie voor als je met optimale bewegingsvrijheid comfortabel, duurzaam, veilig en goed zichtbaar jouw werkzaamheden moet verrichten. In samenwerking met Mascot hebben wij een winactie opgesteld, waarbij jij kans maakt op nieuwe werkkleding voor jouw hele bedrijf!

Doe mee en maak kans!

Nieuwe bedrijfskleding voor het hele bedrijf: dit is je kans. Meedoen is eenvoudig. Je neemt automatisch deel aan de winactie zodra je een online bestelling plaatst in onze webshopWildkamp app óf een aankoop doet in één van onze vestigingen.

Actievoorwaarden

  • De winactie loopt in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2022. 
  • De prijs bestaat uit werkkleding voor 1 tot max 20 personen. 
  • De te winnen sets bestaan uit een stretch broekt-shirtkniekussens een soft shell jas bedrukt met logo van het bedrijf.
  • Minimale besteding van 500 euro over de gehele actieperiode. Elke aankoopt telt mee!
  • Aan het einde van elke maand gedurende de actieperiode (april, mei, juni) vindt de verloting plaats. Per maand worden er twee winnaars geselecteerd. 
  • De winnaars ontvangen bericht vanuit hun Wildkamp vestiging. Ook worden de winnaars bekend gemaakt op onze website (vermelding bedrijfsnaam).
  • De winnaars kunnen een waardebon ophalen in de vestiging. Onze leverancier Mascot neemt vervolgens contact op voor verdere afspraken over het aanmeten van de kleding.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mascot werkkleding

De collectie voor als je met optimale bewegingsvrijheid comfortabel, duurzaam, veilig en goed zichtbaar jouw werkzaamheden moet verrichten!

Draagcomfort en bewegingsvrijheid

De collectie bevat een groot en groeiend aantal producten met ULTIMATE STRETCH - dat is stretch in vier richtingen - die jou de hele werkdag lang verzekeren van uniek draagcomfort. Dankzij deze stretchstof is er niets dat strak zit of irriteert, of je nu in staande of knielende positie werkt. Tegelijkertijd zijn de zakken vaak in de producten geïntegreerd, waardoor ze vol kunnen zitten zonder jouw bewegingsvrijheid in te perken.

Veilig en zichtbaar

Jouw draagcomfort en bewegingsvrijheid zijn zeer belangrijke uitgangspunten in de Mascot collectie. Ook jouw veiligheid en zichtbaarheid hebben een hoge prioriteit. Zo zijn de gecertificeerde Hoge Zichtbaarheidsproducten goedgekeurd conform EN ISO 20471:2013 en kunnen onderling worden gecombineerd naar de veiligheidsklasse die je nodig hebt. 

Duurzame werkkleding

De Mascot werkkleding is in alle opzichten duurzaam: SA8000 gecertificeerd en actief lid van de Fair Wear Foundation.

Grondstoffen, water, energie en CO2 uitstoot worden zoveel mogelijk beperkt tijdens productieprocessen. Ook bij verpakkingsmaterialen wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede grondstoffen en de goederen worden zo efficiënt mogelijk getransporteerd. Daarnaast worden er steeds meer gerecyclede materialen in de kleding én in schoeisel verwerkt.

Maar de belángrijkste duurzaamheidswinst die je t.a.v. de aarde en het milieu kunt maken is een langere levensduur. Als je jouw kleding langer kunt dragen hoef je pas veel later tot vervanging over te gaan. En hoeft er dus minder nieuwe kleding geproduceerd te worden. Mascot hééft die kwaliteitskleding die veel langer meegaat. Met materialen die voldoen aan de strengste testmethoden en met kleding die de zwaarste praktijktesten hebben doorstaan. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, dat is goed voor ons allemaal!

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag