0
Merken

Adurolight

De werk- en leefomgeving zo inrichten dat verlichting een positieve bijdrage levert aan de effectiviteit, productiviteit en het welzijn van mens en dier. Dit is wat licht kan doen. Adurolight ziet de positieve effecten van verlichting en biedt door het toepassen van de nieuwste technieken een innovatieve, energiebesparende lichtoplossing voor elk project. 

Of het nu gaat om een groot of klein project, Adurolight geeft deskundig advies voor een complete lichtoplossing toepasbaar op jouw situatie. 

Video Adurolight

Dit is wat licht kan doen

De systemen zijn te gebruiken in kleine en grote ruimtes. Sfeerverlichting, functionele verlichting, slimme verlichting, met een breed assortiment is er voor elke situatie een oplossing.

Bekijk assortiment
 • Downlights
  Downlights
 • Panelen
  Panelen
 • Lijnverlichting
  Lijnverlichting
Adurolight toepassingen

Adurolight toepassingen

Van systemen in kleine en grote ruimtes, sfeerverlichting, functionele verlichting, slimme verlichting. Van kantoren, bedrijfsruimtes en magazijnen tot ziekenhuizen, sportparken en zelfs stallen. De juiste verlichting is belangrijk in elke ruimte binnen elke sector. We kijken verder dan alleen onze producten en denken in totaalconcepten en totaaloplossingen.

De 5 Voordelen

 1. Deze verlichting heeft een ongekende energie efficiëntie ten opzichte van andere lichtbronnen: tot wel 90% per verbruikte wattage
 2. Uitstekende lichtkwaliteit met de juiste lichtsterkte en kleurtemperatuur. Ook in bijzondere omstandigheden zoals hoogtes, trillingen of extreme lage temperaturen presteert Adurolight uitstekend.
 3. Hoge lichtopbrengst. Vergeleken met conventionele verlichtingsbronnen is Adurolight LED verlichting per verbruikt wattage tot wel 90% efficiënter.
 4. De Adurolight LED specialisten denken graag met jou mee over subsidiemogelijkheden zoals de Energie Investeringsaftrek en eventuele aftrekposten. 
 5. Adurolight LED verlichting bevat geen chemische stoffen en genereert geen ongewenste IR- of UV-straling

Lichtplan op maat

Een lichtplan dat aansluit op jouw wensen. De eigenschappen en kenmerken van een ruimte en het doel van de verlichting zijn de factoren waar de LED specialisten van Adurolight rekening meehouden bij het maken van een vrijblijvend lichtplan. Vraag hier een lichtplan aan voor jouw project.
Human Centric Lighting

Human Centric Lighting

We weten inmiddels dat licht bij kan dragen aan productiviteit en welzijn van mens en dier. Met name natuurlijk daglicht zorgt ervoor dat we ons fit en energiek voelen in ons functioneren. Doordat we veel tijd doorbrengen in kantoortuinen, in de klas, in productiehallen of magazijnen krijgen we onvoldoende daglicht. Daar is een oplossing voor! Human Centric Lighting (HCL) is een dynamische verlichtingsoplossing waarmee een natuurlijk verloop van het daglicht binnen wordt gesimuleerd en zelfs te beïnvloeden is. Dit is een complexe samenwerking van het menselijke dag- en nachtritme: het bioritme. Door de verlichting af te stemmen op de mensen in een ruimte kun je positieve effecten merken op zicht, alertheid, stemming, concentratie, motivatie, productiviteit en algehele gezondheid. 

De voordelen van HCL

 • Verbetert motivatie, welzijn en productiviteit 
 • Beïnvloeding stemmingen en activiteitenniveaus  
 • Ondersteuning biologisch ritme 
 • Maakt alert, attent en efficiënt wanneer nodig 
 • Helpt om te ontspannen en te herstellen 
 • Voorkomt slaapstoornissen 
 • Lagere energiekosten
Warm wit licht zorgt bijvoorbeeld voor een gevoel van ontspanning, koel wit licht maakt medewerkers alert en gefocust. Door lichtintensiteit en lichtkleur te veranderen wordt ons humeur en welbevinden beïnvloed. Het lichaam functioneert optimaal bij het verloop van natuurlijk daglicht. HCL beweegt mee met het ritme van de dag en simuleert daglicht binnenshuis. Het ideale daglichtritme is voor iedereen anders. Het is zelfs mogelijk om het dagelijkse ritme in fases te verschuiven om bijvoorbeeld nachtwerk te vergemakkelijken of om de concentratie te vergroten als werkzaamheden daarom vragen.

HCL is verkrijgbaar in de vorm van downlights en led panelen. Downlights zijn compact en makkelijk te plaatsen in plafonds. LED panelen worden veel gebruikt in systeemplafonds.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.