0
Lichtplan

Lichtplan maken

Laat vrijblijvend een lichtplan maken

Overstappen naar LED verlichting heeft vele voordelen. Maar wat zijn nu écht de voordelen? Wij maken graag vrijblijvend een lichtberekening voor jou, waarin we ook de besparing aangeven.

 • Eenvoudig en snel besparen op energiekosten
 • Een voor jou op maat gemaakte lichtoplossing
 • Gratis besparingsanalyse en belastingvoordeel
 • Snelle levering

Subsidiemogelijkheden
Wij kijken graag met je mee of er mogelijkheden zijn voor de Energie Investeringsaftrek of andere subsidieregelingen.

Lichtplan in 4 stappen

 1. Vul het formulier in
  Vul het formulier hieronder in. Eén van onze Adurolight LED specialisten zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om het een en ander met je door te nemen.

 2. Bespreek de huidige situatie
  Samen met jouw persoonlijke adviseur bekijken we de huidige situatie en maken vervolgens voor jou de juiste lichtoplossing.

 3. Ontdek wat je kunt besparen
  Je ontvangt gratis een Return On Investment (ROI) berekening, hierin kun je precies zien hoe snel je de investering terugverdient. Ook haal je uit deze ROI jouw besparing na de terugverdientijd. Daarnaast kijken we naar jouw fiscale voordelen. In een duidelijke offerte geven we de investering weer.

 4. Installeren maar!
  Wanneer je akkoord geeft op de offerte kunnen we zeer snel overgaan tot actie. De armaturen zijn vanuit voorraad leverbaar. Indien gewenst kunnen wij je in contact brengen met een installerende partij voor een vakkundige installatie.
*Het lichtplan bestaat uit een goed doordachte lichtoplossing en een ROI berekening waarin we aangeven binnen welke periode jouw investering is terugverdiend. Het lichtplan is een niet (licht)installatie technisch bindend advies.

Vrijblijvend lichtplan aanvragen

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.