0
Lichtplan

Lichtplan maken

Laat vrijblijvend een lichtplan maken

Overstappen naar LED verlichting heeft vele voordelen. Maar wat zijn nu écht de voordelen? Wij maken graag vrijblijvend een lichtberekening voor u, waarin we ook de besparing aangeven.

 • Eenvoudig en snel besparen op energiekosten
 • Een voor u op maat gemaakte lichtoplossing
 • Gratis besparingsanalyse en belastingvoordeel
 • Snelle levering

Subsidiemogelijkheden
Wij kijken graag met u mee of er mogelijkheden zijn voor de Energie Investeringsaftrek of andere subsidieregelingen.

Lichtplan in 4 stappen

 1. Vul het formulier in
  Vul het formulier hieronder in. Eén van onze Adurolight LED specialisten zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om het een en ander met u door te nemen.

 2. Bespreek uw huidige situatie
  Samen met uw persoonlijke adviseur bekijken we uw huidige situatie en maken vervolgens voor u de juiste lichtoplossing.

 3. Ontdek wat u kunt besparen
  U ontvangt gratis een Return On Investment (ROI) berekening, hierin kunt u precies zien hoe snel u de investering terugverdient. Ook haalt u uit deze ROI uw besparing na de terugverdientijd. Daarnaast kijken we naar uw fiscale voordelen. In een duidelijke offerte geven we de investering weer.

 4. Installeren maar!
  Wanneer u akkoord geeft op de offerte kunnen we zeer snel overgaan tot actie. De armaturen zijn vanuit voorraad leverbaar. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een installerende partij voor een vakkundige installatie.
*Het lichtplan bestaat uit een goed doordachte lichtoplossing en een ROI berekening waarin we aangeven binnen welke periode uw investering is terugverdiend. Het lichtplan is een niet (licht)installatie technisch bindend advies.

Vrijblijvend lichtplan aanvragen