0

S-lon mastgoten, extra

Bent u op zoek naar een extra sterke dakgoot voor de garage, stal of woning? Dan is de S‑lon mastgoot, type extra een juiste keuze. Deze goten zijn afgewerkt met een ronde afwerkrand, dit wordt ook wel een kraal genoemd. Wij leveren een breed assortiment S‑lon mastgoten, type extra in de diameters 125, 150 en 180 mm, met hulpstukken voorzien van klem- of lijmverbinding.

Dakgoten capaciteit

De benodigde breedte van de dakgoot en de diameter van de gootuitloop is afhankelijk van het dakoppervlak. Voor het bepalen van de juiste breedte van de pvc mastgoten kunt u onderstaande tabel als vuistregel gebruiken:
Dakoppervlak Formaat Diameter uitloop
tot 115 m² 125 mm 70 of 80 mm
tot 185 m² 150 mm 80 of 100 mm
tot 280 m² 180 mm 100 mm

Bevestiging

Er dienen voldoende beugels bevestigd te worden, advies is om maximaal om de 50 cm een gootbeugel te plaatsen. Ons assortiment bestaat uit gootbeugels voor bevestiging aan het dak of de muur. Het geheel moet stevig genoeg zijn om het gewicht van een volle dakgoot te kunnen dragen.

Assortiment

Wildkamp heeft een ruim assortiment pvc mastgoten en hulpstukken. Deze bestaat naast de goten uit gootbeugels, verbindingsstukken, eindstukken, hoekstukken en gootuitlopen.
Wildkamp maakt gebruik van cookies