Vijvers & toebehoren - Wildkamp Online Shop

Artikelen verzamelen

 

Een moment geduld alstublieft...

Even geduld a.u.b.

 

dit item wordt toegevoegd aan de winkelwagen

Vijvers & waterprojecten

Vijvers

Op zoek naar een vijver voor in uw tuin? Of heeft u een waterproject zoals het water helder en vitaal houden in grote waterpartijen, bassins of grote vijvers?
Zowel voor een vijver in uw tuin als voor een groot waterproject heeft Wildkamp de ervaring, kennis en producten, volledig afgestemd op uw wensen.

vijvers

Vijvers

Onder vijvers verstaan wij vijvers in bijvoorbeeld tuinen. Hier vind u alles wat u nodig bent om uw vijver aan te leggen en het vijverwater helder en gezond te houden. Ook voor bescherming, beleving en sfeer van uw vijver bent u bij Wildkamp aan het juiste adres. In ons assortiment vind uw dé artikelen om uw vijver te beschermen tegen reigers en ander ongewenst bezoek en prachtige decoratie zoals verlichting, watervallen, mistmakers, spuit- en sproeikoppen om extra van uw vijver te genieten.

waterprojecten

Waterprojecten

Onder waterprojecten verstaan wij projecten op maat, waarbij grote hoeveelheden water in niet standaard situaties aangelegd en onderhouden moet worden. Denk hierbij aan zwemvijvers, fonteinvijvers, koivijvers, siervijvers en spiegelvijvers, waarbij de waterkwaliteit gewaarborgd moet zijn. Als ook waterpartijen bij utiliteitsbouw zoals gemeentehuizen, scholen, enz.
Wij hebben een ruim assortiment producten om uw waterproject een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of om het sfeervol te verlichten. Het assortiment bestaat uit waterzuivering, waterbeluchtingspompen, fonteinen en fonteinpompen, waterbeluchtingssystemen, verlichting en installatie en appendages

Heeft u hulp nodig?

Het selecteren van de juiste benodigdheden voor uw vijver of waterproject kan soms lastig zijn. Wildkamp heeft de kennis en jarenlange ervaring in huis op het gebied van vijvers voor consumenten tot grote waterprojecten op maat. Neem contact op voor gratis advies van één van onze specialisten via chat, telefoonnummer +31 (0)523 687510, e-mail, filiaal en het contactformulier.