0
Agrarische sector

Agrarische sector

Van beregening, regenwaterinfiltratie en pompen tot verlichting, gereedschappen en persoonlijke bescherming. Het assortiment dat wij jou als ondernemer in de agrarische sector bieden is ongekend breed en biedt alles wat nodig is voor het uitbreiden, renoveren of verduurzamen in en rondom de boerderij. . Met meer dan 50 jaar ervaring in de agrarische sector helpen we jou altijd verder!

Alles voor de agrarische sector:

 1. Beregening
 2. Druppelbevloeiing
 3. Tijdelijke beregening
 4. Hittestress
 5. Regenwater afvoeren, opvangen en infiltreren
 6. Drainage
 7. Drinkbakken en voerbakken
 8. Riolering
 9. Stalverlichting
 10. Alles voor het mestseizoen
 11. Stalgereedschap en toebehoren

Ondersteuning en advies

We hebben niet alleen kennis van de juiste materialen voor jouw project, maar adviseren ook graag over slimme oplossingen. Door het maken van een beregeningsplan, een infiltratieberekening of hulp bij het kiezen van de juiste pomp. Met diepgaande technische kennis zorgen we elke dag dat onze klanten kunnen versnellen, verbeteren en verduurzamen. Zo helpen we je verder met jouw project!

Wildkamp als jouw technische partner:

 • Berekeningen, advies en de juiste materialen. 
 • Specialist op het gebied van beregening.
 • Al meer dan 50 jaar ervaring met technische vraagstukken.
 • Ruim assortiment voor de agro.
 • Uitgebreid en professioneel netwerk
 • Door onze hoge winkelvoorraad en ruime openingstijden grijp je niet snel mis.
 • Met 46 vestigingen, een uitgebreide webshop, handige app en slimme logistiek zijn we altijd dichtbij.

Slim en efficiënt beregenen

Binnen de agrarische sector is door droge zomers beregening tegemwoordig noodzakelijk om de opbrengst van het gewas op peil te houden. Beregening kan zelfs voor meer opbrengst zorgen! Met beregening waarborg je de continuïteit. Voor agrarische beregening is specifieke kennis nodig. Een goede beregening bestaat uit een doordacht ontwerp, een goede aanleg, de juiste uitvoering en tijdig onderhoud. Onze waterspecialisten kunnen jou uitgebreid over dit stappenplan adviseren. Je leest meer over de verschillende methodes van agrarische beregening in ons kenniscentrum.

Efficiënte druppelbevloeiing

Door de droge zomers voelen akkerbouwers steeds meer de noodzaak voor efficiënte beregening. Een techniek die overgewaaid is uit het Zuid-Europa en daar met succes al jaren wordt toegepast is ‘driptape’, een druppelbevloeiingssysteem voor gewassen dat Wildkamp sinds kort nieuw in het assortiment heeft. In de huidige situatie beregenen boeren hun land en akkers met grote sproeikanonnen. Veel water verdampt en het komt vaak niet terecht daar waar het hoort. Driptape is hiervoor een oplossing. Deze methodiek, onder andere toegepast bij aardappel of uienteelt, geeft een gerichte waterafgifte op de juiste plek op het juiste moment. Je bewatert naar behoefte van de groeicyclus van het gewas. Je kunt dit verfijnen door automatisering.

Bij aanvang van het seizoen, de teelt zelf, maak je de keuze om driptape aan te leggen. Dit kost tijd, maar daarna hoef je niet meerdere keren per dag te slepen met haspels. Je zet alleen de pomp aan en stelt in welk veld bewaterd moet worden. Dit is veel effectiever en daarmee opbrengst verhogend.

 • Bronpompen
  Bronpompen
 • Dompelpompen
  Dompelpompen
 • Centrifugaalpompen
  Centrifugaalpompen

Regenwater afvoeren, opvangen en infiltreren


Teveel of te weinig water? Wij leveren de juiste producten. Van drainage tot regenwaterinfiltratie en systemen voor opslag & hergebruik. Water daar waar het hoort!

Afvoeren van regenwater

Wij leveren complete hemelwaterafvoersystemen voor het afvoeren van regenwater van daken, straten en bodem. Een hemelwaterafvoer moet voldoende capaciteit hebben, zodat er zelfs bij stortbuien geen overlast ontstaat. Op verzoek kunnen wij berekenen welke artikelen je het beste kunt gebruiken bij jouw project. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar dakgotenhwa buizen en hulpstukken. Dakgoten en regenpijpen kunnen we leveren in verschillende diameters, kleuren, uitvoeringen en in pvc, zink, roodkoper en verzinkt staal. Waar nodig maken we jouw hemelwaterafvoer op maat

Regenwater opvangen en infiltreren

Regenwater niet langer afvoeren naar het riool, maar opvangen in de grond. Daar gaat het om bij regenwaterinfiltratie. Het regenwater wordt afgekoppeld van het riool en in de grond geïnfiltreerd en hergebruikt! Dus minder wateroverlast, duurzaam gebruik van water, efficiëntere waterverspreiding voor op het erf, kostenbesparing op drinkwater en ontlasting van het riool. 


Bekijk assortiment

LED - Quote Vinke
''De prijs-kwaliteit verhouding en het maken van een goed lichtplan hebben de doorslag gegeven'', aldus Gert-Jan
Lees hier met Gert-Jan Steenwijk van Maatschap Vinke-Steenwijk.
 • Schijnwerpers
  Schijnwerpers
 • TL buizen
  TL buizen
 • High bays
  High bays
"De lichtopbrengst is veel hoger en het licht in de stal is helder. We zijn zeer tevreden met de automatische en energiezuinige verlichting van Wildkamp", aldus Jan.
De stal, met c.a. 130 koeien, van melkveebedrijf MTS. Koerts - Stevens is volledig voorzien van LED verlichting. Lees hier het gehele interview.
 • Tyleen buizen
  Tyleen buizen
 • Nevelsproeiers
  Nevelsproeiers
 • Netafim coolnet 4
  Netafim coolnet 4
 • Cardan koppelingen
  Cardan koppelingen
 • Mestslangen
  Mestslangen
 • Gierslangsets
  Gierslangsets
 • Harken
  Harken
 • Schoppen & batsen
  Schoppen & batsen
 • Promat gereedschap
  Promat gereedschap

Hoewel Wildkamp over een zeer uitgebreid assortiment beschikt kan het toch voorkomen dat een standaard oplossing niet voldoet. Dan is er behoefte aan een maatwerkoplossing.

Samen kijken we naar jouw specifieke wensen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Dat kan betekenen dat een product wordt bewerkt of aangepast, zodat er een maatwerkproduct ontstaat. Dit is een oplossing die elders niet te krijgen is. Maatwerk aanvragen? Vul het formulier in op deze pagina en wij zullen contact met je opnemen.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.