0
Agrarische sector

Agrarische sector

Als partner en totaalleverancier voor de agrarische sector heeft Wildkamp een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn voor agrariërs en loon/mechanisatie bedrijven. Daarnaast bieden we ondersteuning op maat bij diverse projecten, bijvoorbeeld op het gebied van beregening en LED verlichting.

 • Al 50 jaar partner van de agrarische sector
 • De juiste producten én advies bij technische vraagstukken
 • Ruim assortiment voor agrarische sector
 • Altijd & overal online bestellen
 • Direct iets nodig? Altijd een vestiging in de buurt
 • Schijnwerpers
  Schijnwerpers
 • TL buizen
  TL buizen
 • High bays
  High bays
LED - Quote Vinke
''De prijs-kwaliteit verhouding en het maken van een goed lichtplan hebben de doorslag gegeven'', aldus Gert-Jan
Lees hier met Gert-Jan Steenwijk van Maatschap Vinke-Steenwijk.
 • Tyleen buizen
  Tyleen buizen
 • Nevelsproeiers
  Nevelsproeiers
 • Netafim coolnet 4
  Netafim coolnet 4
 • Bronpompen
  Bronpompen
 • Dompelpompen
  Dompelpompen
 • Centrifugaalpompen
  Centrifugaalpompen
 • Cardan koppelingen
  Cardan koppelingen
 • Mestslangen
  Mestslangen
 • Gierslangsets
  Gierslangsets
"De lichtopbrengst is veel hoger en het licht in de stal is helder. We zijn zeer tevreden met de automatische en energiezuinige verlichting van Wildkamp", aldus Jan.
De stal, met c.a. 130 koeien, van melkveebedrijf MTS. Koerts - Stevens is volledig voorzien van LED verlichting. Lees hier het gehele interview.

Regenwater afvoeren, opvangen en infiltreren


Teveel of te weinig water? Wij leveren de juiste producten. Van drainage tot regenwaterinfiltratie en systemen voor opslag & hergebruik. Water daar waar het hoort!

Afvoeren van regenwater

Wij leveren complete hemelwaterafvoersystemen voor het afvoeren van regenwater van daken, straten en bodem. Een hemelwaterafvoer moet voldoende capaciteit hebben, zodat er zelfs bij stortbuien geen overlast ontstaat. Op verzoek kunnen wij berekenen welke artikelen je het beste kunt gebruiken bij jouw project. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar dakgotenhwa buizen en hulpstukken. Dakgoten en regenpijpen kunnen we lveren in verschillende diameters, kleuren, uitvoeringen en in pvc, zink, roodkoper en verzinkt staal. Waar nodig maken we jouw hemelwaterafvoer op maat

Regenwateropvangen en infiltreren

Regenwater niet langer afvoeren naar het riool, maar opvangen in de grond. Daar gaat het om bij regenwaterinfiltratie. Het regenwater wordt afgekoppeld van het riool en in de grond geïnfiltreerd en hergebruikt! Dus minder wateroverlast, duurzaam gebruik van water, efficiëntere waterverspreiding voor de tuin, kostenbesparing op drinkwater en ontlasting van het riool. 

Daarom hanteren steeds meer gemeentes een bergingseis binnen hun gemeente. Bij een bergingseis gaat het om het aantal millimeter van het regenwater dat valt, dat lokaal moet worden opgevangen om te infiltreren of hergebruiken. Door deze nieuwe wet- en regelgeving krijgen hoveniers steeds vaker te maken met complexe regenwaterinstallaties bij woningbouw en tuinaanleg. Meer weten over de bergingseis en hoeveel infiltratiekratten nodig zijn voor jouw project? Doe dan de infiltratieberekening.

Infiltreren kan zowel bovengronds als ondergronds:

 • Bovengronds: door verharde oppervlakte rondom een huis zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van gras, planten of grind.
 • Ondergronds met een infiltratiesysteem. Dit kan met infiltratiebuizen en/of -kratten. De handige Do It Yourself infiltratiekratten maken het mogelijk eenvoudig aan de slag te gaan met het infiltreren van regenwater.
Wij leveren wat nodig is, maar kunnen ook helpen bij een ontwerp of berekening. Met de juiste kennis, ervaring en tools helpen we je graag op weg.

Regenwater hergebruiken

Eigenlijk zonde om niets met hemelwater te doen. Door regenwater af te koppelen en op te slaan kun je het hergebruiken. Goed voor de portemonnee én het milieu. Ga je aan de slag met een groot project? Wij bieden oplossingen en systemen op maat zoals een zuiveringssysteem, opslagsysteem en pompinstallatie. Hiermee kun je regenwater hergebruiken voor bijvoorbeeld het sproeien van tuinen, de wasmachine, het wassen van de auto of het doorspoelen van het toilet. 

Aan de slag met een infiltratieproject? Wij leveren op tijd het complete plaatje zodat je direct aan de slag kan. Voor hulp, advies en ondersteuning zijn we met 45 vestigingen, 24/7 webshop en een slimme app altijd dichtbij. 


Bekijk assortiment

 • Harken
  Harken
 • Schoppen & batsen
  Schoppen & batsen
 • Promat gereedschap
  Promat gereedschap

Hoewel Wildkamp over een zeer uitgebreid assortiment beschikt kan het toch voorkomen dat een standaard oplossing niet voldoet. Dan is er behoefte aan een maatwerkoplossing.

Samen kijken we naar jouwspecifieke wensen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Dat kan betekenen dat een product wordt bewerkt of aangepast, zodat er een maatwerkproduct ontstaat. Een oplossing die elders niet te krijgen is. Maatwerk aanvragen? Vul het formulier in op deze pagina en wij zullen contact met je opnemen.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.