0
Zink op maat

Zink op maat

Op zoek naar een zinken dakgoot op maat of afwerking voor jouw dak en zelf niet in de gelegenheid zink op maat te maken? Wildkamp biedt de mogelijkheid zink op maat te laten maken en snel te leveren. Al het zink dat op maat gemaakt wordt door Wildkamp is van een hoge kwaliteit zink.
Voor andere afmetingen dan een standaard zinken mastgoot of zinken bakgoot kun je bij Wildkamp zink op maat laten maken. Het is mogelijk al jouw zinken maatwerk te laten maken, tot een standaard maximale lengte van 3 meter.

Voor het maken van zink op maat is onderstaande mogelijk:
 • Deklijsten
 • Felsbanen
 • Kraal profielen
 • Speciale goten en kilgoten
 • Aanhaakprofielen
 • Druiprandprofielen

Zink op maat kan al binnen 1 à 2 werkdagen na opdracht geleverd worden.

De standaard dikte van het zink voor zink op maat is 0,8 mm, de standaard lengte is 3 meter. Op aanvraag kan er ook zink op maat geleverd worden tot 6 meter of met een dikte van 1 mm. Standaard is zink op maat uitgevoerd in ‘walsblank’ (onbehandeld zink dat patineert onder invloed van de buitenlucht), daarnaast is ook ‘NOVA’ (grijs gepatineerd) en ‘NOIR’ (antraciet gepatineerd) zink leverbaar.

Voor een zinken dakgoot op maat is er keuze uit de volgende kralen:
 • Zinken kraal Ø22 - maximaal 3 meter
 • Zinken kraal Ø24 - maximaal 6 meter
 • Zinken kraal Ø30 - maximaal 3 meter
 • Zinken kraal Ø35 - maximaal 3 meter
 • Zinken kraal Ø50 - maximaal 3 meter

A-kwaliteit zink

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in het geval van zink van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad zink waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Aanvraag maatwerk erfscheidingsputten

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onderstaande afbeelding geeft een aantal voorbeelden weer van kralen voor de mogelijkheden voor zink op maat. Uiteraard hebben wij ook standaard zinken dakgoten in ons assortiment, met bijbehorende zinken hemelwaterafvoer buizen en hulpstukken.

     Zink op maat

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.