0
Maatwerk intro pagina

Maatwerk

Hoewel Wildkamp over een zeer uitgebreid assortiment beschikt kan het toch voorkomen dat een standaard oplossing niet voldoet. Dan is er behoefte aan een maatwerkoplossing. Samen kijken we naar uw specifieke wensen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Dat kan betekenen dat een product wordt bewerkt of aangepast, zodat er een maatwerkproduct ontstaat. Een oplossing die elders niet te krijgen is.

Voorbeelden zijn het onder diverse hoeken schuin afzagen van pvc-buizen, bochten in buizen trekken, buizen in de lengte doorzagen en deze vervolgens bewerken. Of wat dacht u van zink op maat en watermeterputten op maat gemaakt? Bekijk meer maatwerk voorbeelden in het menu.

Maatwerk afdeling Wildkamp

Wildkamp beschikt over een eigen bewerkingsafdeling voor het realiseren van maatwerkoplossingen. Indien gewenst kunnen maatwerkoplossingen in samenwerking met andere bedrijven worden uitgevoerd. De maatwerkoplossingen van Wildkamp worden momenteel bijvoorbeeld al toegepast in de agrarische sector, binnenvaart, chemische industrie, standbouw en voedingsindustrie.

Heeft u specifieke wensen of vragen? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan uw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul uw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met u op om te bespreken wat er mogelijk is.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag