0
Maatwerk intro pagina

Maatwerk & extra service

Hoewel Wildkamp beschikt over een zeer uitgebreid assortiment, kan het toch voorkomen dat een standaard-oplossing niet voldoet. De klant heeft dan behoefte aan een maatwerk-oplossing. Samen met de klant en zijn specifieke wensen wordt bekeken hoe dit probleem is op te lossen. Dat kan betekenen dat een product wordt bewerkt of aangepast, zodat er een maatwerkproduct ontstaat. Een oplossing die elders niet te krijgen is.

Voorbeelden zijn het onder diverse hoeken schuin afzagen van pvc-buizen, bochten in buizen trekken, buizen in de lengte doorzagen en deze vervolgens bewerken.

Voor het realiseren van maatwerk-oplossingen beschikt Wildkamp over een eigen bewerkingsafdeling. Indien gewenst kunnen werkzaamheden met andere bedrijven worden uitgevoerd. De maatwerkoplossingen van Wildkamp worden momenteel al toegepast in de agrarische sector, de binnenvaart, de chemische industrie, de standbouw en de voedingsindustrie.

Selecteer een onderwerp in het menu om meer informatie over de betreffende onderwerpen te zien. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Zij helpen u graag verder met hun brede kennis van deze onderwerpen.
Wildkamp maakt gebruik van cookies