0
Maatwerk intro pagina

Maatwerk

Hoewel Wildkamp over een zeer uitgebreid assortiment beschikt kan het toch voorkomen dat een standaard oplossing niet voldoet. Dan is er behoefte aan een maatwerkoplossing. Samen kijken we naar jouw specifieke wensen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Dat kan betekenen dat een product wordt bewerkt of aangepast, zodat er een maatwerkproduct ontstaat. Een oplossing die elders niet te krijgen is.

Voorbeelden zijn het onder diverse hoeken schuin afzagen van pvc-buizen, bochten in buizen trekken, buizen in de lengte doorzagen en deze vervolgens bewerken. Of wat dacht je van zink op maat en watermeterputten op maat gemaakt? Denk niet alleen aan het op maat maken van producten. Ook denken we graag mee met een strategisch thuismagazijn met op maat gemaakte schapkaartjes van Wildkamp. Bekijk meer maatwerk voorbeelden in het menu.

Duurzaam en betrouwbaar
Wij werken met a-kwaliteit producten. Dit betekent dat onze producten voldoen aan de geldende eisen en richtlijnen. Maatwerkoplossingen zijn vaak een vitaal onderdeel van een machine of installatie. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in dat geval van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat. 

Maatwerk afdeling Wildkamp

Wildkamp beschikt over een eigen bewerkingsafdeling voor het realiseren van maatwerkoplossingen. Indien gewenst kunnen maatwerkoplossingen in samenwerking met andere bedrijven worden uitgevoerd. De maatwerkoplossingen van Wildkamp worden momenteel veelvuldig toegepast in de agrarische sector, binnenvaart, chemische industrie, standbouw en voedingsindustrie.

Heb je specifieke wensen of vragen? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.