0
Beregeningsplan

Beregeningsplan

Elke beregeningsinstallatie is een uniek samenspel van verschillende onderdelen, zoals sproeiers, druppelslang, leidingen, afsluiters en eventueel een besturingscomputer. Er zijn verschillende factoren die bepalen welke beregening het beste bij u of uw klant past. Naast het te beregenen oppervlak zijn er meerdere zaken van belang: het type sproeier, het type leiding, moet er automatisch of handmatig beregend worden, wordt er met een pomp of via de waterleiding beregend, de prijs, enz.

Aan de hand van deze gegevens kan Wildkamp een op maat gemaakt beregeningsplan samenstellen. Voor het maken van een op maat gemaakt beregeningsplan werken wij bij Wildkamp met GreenXpert, een programma dat werkt op basis van AutoCad. Met dit programma kunnen eenvoudig en snel complete tekeningen en berekeningen voor beregening gemaakt worden. Aan de hand van een ingemeten tekening, een scan van een papieren tekening of een luchtfoto uit Google Earth kan een volledig beregeningsplan gemaakt worden. Met dit formulier kunt u zelf alvast een goede schets maken en invullen welke gegevens nog meer beschikbaar zijn.

Het voordeel voor u is dat u, naast de offerte, de beschikking krijgt over een duidelijke tekening. Hierdoor zal de aanleg van de beregeningsinstallatie een stuk eenvoudiger en sneller gaan. Ook bent u zeker van een goed werkende beregening, wat leidt tot tevreden klanten.

Een op maat gemaakt beregeningsplan wordt zo samengesteld dat er in secties beregend kan worden. Energiebesparend, want door in segmenten na elkaar te beregenen, is een kleinere pomp voldoende terwijl het resultaat hetzelfde blijft.

Heeft u interesse in een beregeningsplan? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij helpen u graag! In ons hoofdstuk Beregening vindt u alle beregenings-gerelateerde artikelen. 

Beregeningsplan     Beregeningsplan     Beregeningsplan

Voor ons volledige assortiment kijkt u op www.wildkamp.nl/assortiment. Mist u iets ins ons aanbod? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Informatie aanvragen

N.B.: Wanneer u deze pagina ingelogd bezoekt, zijn de velden van het contactformulier alvast voor u ingevuld.

Wildkamp maakt gebruik van cookies