0
Beregeningsplan

Beregeningsplan maken

Laat vrijblijvend een beregeningsplan maken

Elke beregeningsinstallatie is een uniek samenspel van onder andere sproeiers, een druppelslang, leidingen, afsluiters en eventueel een besturingscomputer. Om te bepalen welke beregening het beste bij u past, zijn er naast het te beregenen oppervlak meerdere zaken van belang: het type sproeier, de leiding, moet er automatisch of handmatig beregend worden, wordt de beregening met een pomp of via de waterleiding aangestuurd? Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een passend beregeningsplan samenstellen.

Gaat het om een grote tuin of een complexe situatie? Dan ontvangt u naast de offerte ook een duidelijke tekening. Hierdoor zal de aanleg van de beregeningsinstallatie een stuk eenvoudiger en sneller gaan. Zo bent u zeker van een goed werkende beregening! U kunt zelf alvast wat voorwerk doen door dit formulier te downloaden. Vul hierop de gevraagde informatie in, maak een schets van uw situatie en neem het mee naar uw dichtstbijzijnde vestiging.

Zakelijke klant in de groene sector?

Door u aangelegde tuinen het hele jaar door in topconditie houden? Ontzorg uw klanten en verleng uw dienstverlening door een beregeningsinstallatie aan te leggen. Wij maken voor de betreffende tuin graag een beregeningsplan op maat. Naast een offerte ontvangt u ook een duidelijke tekening. Hierdoor zal de aanleg van de beregeningsinstallatie een stuk eenvoudiger en sneller gaan. Zo bent u zeker van een goed werkende beregening voor uw klant!

Onze specialisten werken met GreenXpert, een programma dat werkt op basis van AutoCad. Aan de hand van een ingemeten tekening, een scan van een papieren tekening of luchtfoto uit Google Earth kan een volledig beregeningsplan gemaakt worden. Een op maat gemaakt beregeningsplan kan zo worden samengesteld dat de complete tuin in één keer wordt beregend, maar u kunt er ook voor kiezen een tuin in secties te beregenen. Interesse in een beregeningsplan? Vul onderstaand contactformulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Vrijblijvend beregeningsplan aanvragen

Wildkamp maakt gebruik van cookies