0
Beregeningsplan

Beregeningsplan maken

Laat gratis en vrijblijvend een beregeningsplan maken

Door u aangelegde tuinen het hele jaar door in topconditie houden? Ontzorg uw klanten en verleng uw dienstverlening door een beregeningsinstallatie aan te leggen. Wij maken voor de betreffende tuin graag een beregeningsplan op maat. Naast een offerte ontvangt u ook een duidelijke tekening. Hierdoor zal de aanleg van de beregeningsinstallatie een stuk eenvoudiger en sneller gaan. Zo bent u zeker van een goed werkende beregening voor uw klant!

Zelf als particulier een beregeningsinstallatie aanleggen?
Beregeningsinstallaties zijn maatwerk en daarom in vele verschillende samenstellingen in uw tuin te verwerken. Wanneer u zelf handig bent kunt u de installatie eventueel zelf aanleggen. Ook kunnen wij u in contact brengen met een lokale hovenier. Vragen hierover? Kom dan langs in één van onze vestigingen.

Onze specialisten werken met GreenXpert, een programma dat werkt op basis van AutoCad. Aan de hand van een ingemeten tekening, een scan van een papieren tekening of luchtfoto uit Google Earth kan een volledig beregeningsplan gemaakt worden.

Een op maat gemaakt beregeningsplan kan zo worden samengesteld dat de complete tuin in één keer wordt beregend, maar u kunt er ook voor kiezen een tuin in secties te beregenen. Interesse in een beregeningsplan? Vul onderstaand contactformulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Vrijblijvend beregeningsplan aanvragen

Wildkamp maakt gebruik van cookies