Beregeningsbesturing & -ventielen - Deskundig Advies -Wildkamp.nl

Artikelen verzamelen

 

Een moment geduld alstublieft...

Even geduld a.u.b.

 

dit item wordt toegevoegd aan de winkelwagen

Beregeningsbesturing & -ventielen

Beregeningsbesturing Rain Bird sfeer
Digitale watertimer
k-rain beregeningscomputer
k-rain beregeningsventiel

Voor een goede groei van uw planten, gazon en gewassen, is het van groot belang dat deze op tijd water krijgen. Door gebruik te maken van een beregeningscomputer in combinatie met beregeningsventielen wordt er tijdig en automatisch gesproeid.

k-rain beregeningscomputer

Beregeningscomputer

Met een beregeningscomputer heeft u geen omkijken meer naar de beregening van uw tuin, kas of gewas. Ideaal voor als u op vakantie bent of als tijdsbesparing. U bespaart kostbaar water door tevens gebruik te maken van een regensensor of bodemvochtigheidssensor.

Met de beregeningscomputer worden de beregeningsventielen automatisch aangestuurd voor de juiste hoeveelheid watertoevoer.

k-rain beregeningsventiel

Beregeningsventielen

Beregeningsventielen, ook wel magneetventielen, magneetkleppen of membraanafsluiters genoemd, zijn kleppen in het beregeningssysteem die de waterstroom naar de sproeier(s) regelen en zijn noodzakelijk voor de beregeningsinstallatie.
Beregeningsventielen zijn elektrisch aangestuurde afsluiters die in het leidingsysteem geplaatst worden. De beregeningscomputer stuurt ze open en sluit ze.

Advies nodig?
Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik, via telefoonnummer +31 (0)523 687510, e-mail, chat, filiaal en contactformulier.