0
Wildkamp luchtballon

Wildkamp luchtballon

Altijd al gedroomd van het maken van een ballonvaart? Of wil je iemand een vaart aanbieden als cadeau? Dat kan in onze eigen Wildkamp luchtballon!

De ballonvaartWildkamp luchtballon

Je ontmoet ons op de afgesproken opstijglocatie. Hier wordt de ballon opgebouwd. Natuurlijk mag je, als je dat wilt, een handje helpen. De ballon wordt eerst uitgevouwen, waarna de ballon gevuld wordt met lucht. Als er genoeg lucht in de ballon zit gaan de branders aan, door de warmte komt de ballon omhoog. Hierna krijg je een seintje om in te stappen en dan kan de vaart beginnen. Langzaam stijgt de ballon op van het veld en mogelijk zie je tijdens de vaart de volgploeg en misschien wel familieleden of kennissen die de ballon volgen.

Na de landing wordt de ballon weer ingepakt en ingeladen, vervolgens vindt er een 'luchtdoop' plaats met als afsluiting een glas champagne. Tot slot wordt je netjes teruggebracht naar de locatie waar je bent opgestegen.

Wildkamp luchtballonPrijzen & reserveren

De prijs van een ballonvaart is € 165,- p.p. (incl. BTW). Vanaf 5 personen is de prijs € 150,- p.p. (incl. BTW). Met onze vergunningen kunnen wij op verschillende plaatsen in de gemeente Hardenberg opstijgen. Wil je graag vanaf eigen terrein opstijgen? Ook dat kan, informeer naar de mogelijkheden. Uiteraard zijn we volledig afhankelijk van de weersomstandigheden of de vaart doorgang kan vinden.

Vragen of reserveren? Mail naar hardenberg@pztv.nl

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.