0
Wildkamp luchtballon

Wildkamp luchtballon

U wilt wel eens een ballonvaart maken of iemand een vaart aanbieden als cadeau? Dat kan in onze eigen Wildkamp luchtballon!

De ballonvaartWildkamp luchtballon

U ontmoet ons op de afgesproken opstijglocatie. Hier wordt de ballon opgebouwd. Natuurlijk mag u, als u dat wilt, een handje helpen. De ballon wordt eerst uitgevouwen, waarna de ballon gevuld wordt met lucht. Als er genoeg lucht in de ballon zit gaan de branders aan, de ballon zal dan door de warmte omhoog komen. Hierna krijgt u een seintje om in te stappen waarna de vaart kan beginnen. Langzaam stijgt de ballon op van het veld en wellicht ziet u tijdens de vaart de volgploeg en misschien wel familieleden of kennissen die de ballon volgen.

Na de landing wordt de ballon weer ingepakt en ingeladen, vervolgens vindt er een 'luchtdoop' plaats met als afsluiting een glas champagne. Tot slot wordt u netjes teruggebracht naar de locatie waar u bent opgestegen.

Wildkamp luchtballonPrijzen & reserveren

De prijs van een ballonvaart is € 165,- p.p. (incl. BTW). Vanaf 5 personen is de prijs € 150,- p.p. (incl. BTW). Met onze vergunningen kunnen wij op verschillende plaatsen in de gemeente Hardenberg opstijgen. Wilt u graag vanaf eigen terrein opstijgen? Ook dat kan, informeer naar de mogelijkheden. Uiteraard zijn we volledig afhankelijk van de weersomstandigheden of de vaart doorgang kan vinden.

Vragen of reserveren? Mail naar hardenberg@pztv.nl