0
Cases

Cases

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis ten aanzien van onze producten. Daarnaast is er ook veel ervaring als het gaat om de toepassingsmogelijkheden van de producten. Dankzij deze kennis en kunde kunnen onze medewerkers een belangrijke bijdrage leveren als het gaat om het uitvoeren van projecten. Het kan hierbij gaan om infrastructurele projecten waar het aanleggen van buizen, leidingen en bestrating een rol speelt. Maar ook wanneer een klant bijvoorbeeld een nieuwe stal wil bouwen.

Ook voor allerhande beregeningsprojecten kunt u bij Wildkamp terecht. In overleg kunnen wij een ontwerptekening voor u verzorgen, inclusief diverse berekeningen.

Daarnaast biedt Wildkamp ook de mogelijkheid de begeleiding bij de uitvoering van projecten voor u te verzorgen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van bedrijven die bij uitvoering van projecten een rol kunnen spelen. Contact met een eventuele uitvoerende partij is dan ook snel gelegd.

In het menu vindt u enkele klanten van ons aan het woord en diverse referenties en projecten waar wij een bijdrage aan hebben mogen leveren.
Wildkamp maakt gebruik van cookies