0
Cases

Cases

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van ons assortiment. Daarnaast is er ook veel ervaring als het gaat om de toepassingsmogelijkheden van de producten. Door al die kennis en ervaring kunnen onze medewerkers meedenken en adviseren in renovatie, vernieuwing, verduurzaming of uitbreidingsprojecten. 

Daarnaast kunnen wij de begeleiding tijdens de uitvoering van projecten voor jou verzorgen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van bedrijven die bij uitvoering van projecten een rol kunnen spelen. Contact met een eventuele uitvoerende partij is dan ook snel gelegd. Het ontzorgen van de klant van a tot z is voor ons een doel op zich. 

Heel veelzijdig dus. Hoe veelzijdig lees je pas echt terug in deze diverse verhalen en ervaringen van klanten over onze samenwerking in projecten.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.