0
Garantie & retourneren

Garantie & retourneren

Garantie
Het is van veel verschillende factoren afhankelijk of een artikel nog over garantie beschikt. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik, type artikel of leverancier specifieke afspraken. Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren kunt u bij vragen over garantie op een artikel contact opnemen met de vestiging waar u het artikel aangeschaft heeft, zij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing. Heeft u het artikel online gekocht? Bel ons dan op telefoonnummer 0523-687510 of stuur een e-mail naar verkoop@wildkamp.nlDe garantiebepalingen staan vermeld in onze leveringsvoorwaarden. Klik hier om naar onze leveringsvoorwaarden te gaan.

Retourneren

Artikelen kunnen geretourneerd worden volgens de daarbij geldende regels. De voorwaarden die gelden voor het retourneren staan vermeld in onze leveringsvoorwaarden. Klik hier om naar onze leveringsvoorwaarden te gaan.

Een retouraanvraag kunt u indienen door onderstaand formulier volledig in te vullen. Na ontvangst van de retouraanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U ontvangt zelf ook een kopie van uw aanvraag op het door u ingegeven e-mailadres.
Retour formulier

U kunt meerdere artikelen retourneren, klik hiervoor op "Artikel toevoegen" onderaan het formulier. Zodra alle gegevens correct zijn ingevoerd kunt u het formulier indienden door op de button "Retour aanvragen" te klikken.

Wildkamp maakt gebruik van cookies