0
Beregeningsbesturing

Beregeningsbesturing

Met een beregeningsbesturing kunt u onbezorgd uw tuinberegening regelen. Het systeem kan ook voorzien worden van een sensor die de vochtigheid meet en de besturing er op instelt.

Wilt u het gemak van het automatisch beregenen van uw tuin of gewassen?
Hiervoor heeft Wildkamp meerdere mogelijkheden in de vorm van beregeningscomputers en watertimers.
beregeningsbesturing rain birdIn de productgroepen van Hozelock, Gardena, K-Rain en Rain Bird vindt u beregeningscomputers.
Bij Rain Bird kunt u diverse accessoires vinden, o.a. spoel, losse trafo, sleutelschakelaar en relais.
Bij Hozelock, Gardena en Rain Bird vindt u watertimers.

Watertimer

Een watertimer werkt als een kookwekker. De bewateringsduur wordt d.m.v. een draaiknop ingesteld waarna de watertoevoer automatisch stopt. Een watertimer is ideaal in het gebruik met tuinsproeiers, zodat u niet vergeet de beregening te stoppen.

gardena beregeningscomputerBeregeningscomputer

Een beregeningscomputer heeft in tegenstelling tot een watertimer meer mogelijkheden m.b.t. de programma's; insteltijden, dagen en beregeningsgebieden.

Op afstand bedienen

Hozelock en Rain Bird bieden beide modules waarmee u op afstand uw beregeningsbesturing kunt beheren.

De Cloud Controller van Hozelock werkt met behulp van een app op uw mobiele telefoon (Apple en Android) waarmee u de bewatering van uw tuin, waar ter wereld u ook bent, kunt aanzetten, uitzetten, pauzeren, aanpassen of programma's kunt toevoegen.

Regensensors en bodemvochtigheidssensor

Wilt u dat de beregeningsbesturing rekening houdt met het weer? Dan zijn er voor u de regensensors en een bodemvochtigheidssensor. Het grote voordeel hiervan is dat er beregend wordt als het echt nodig is. De regensensors kunt u vinden bij Gardena, K-Rain en Rain Bird, de bodemvochtigheidssensor vindt u bij Rain Bird.

Wij leveren ook een beregeningsplan op maat.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik vancookies