0
Afhalen en bezorgen

Afhalen en bezorgen

Uw bestelling bijna altijd gratis bezorgd!

De meeste bestellingen worden door ons gratis bezorgd! Voor bestellingen met een lage netto orderwaarde berekenen wij een tegemoetkoming in de verzendkosten. Voor postzendingen is dit €3,90 bij een netto orderwaarde lager dan €25,- en bij de overige zendingen is dit €27,50 bij een netto orderwaarde lager dan €125,-. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voor 20.00 uur online besteld, volgende werkdag geleverd

Online bestellen biedt veel voordelen. U kunt overdag focussen op uw klus. U hoeft geen rekening te houden met de tijden waarop vestigingen geopend zijn. Online staat u nooit voor een "dichte deur". 24 uur per dag en dat 7 dagen per week kunt u uw bestellingen plaatsen. Wel zo makkelijk! Bestellingen die op werkdagen online voor 20.00 uur worden gedaan kunt u de volgende werkdag afhalen op één van onze vestigingen of laten bezorgen op een voor u geschikte locatie. Dat kan bij u aan de zaak zijn of op een werkplek ergens in Nederland. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden!

Hoe werkt het online voor 20.00 uur bestellen in de praktijk?

Wanneer u uw bestelling online plaatst voor 20.00 uur op maandag t/m donderdag dan krijgt u deze de volgende dag geleverd (mits voorradig). Bestelt u op vrijdag voor 20.00 uur dan wordt dit op maandag geleverd, tenzij het een postzending is, dan is er een mogelijkheid dat het op zaterdag bezorgd wordt. Dit is afhankelijk van de dienstverlening van PostNL op het betreffende afleveradres.

Plaatst u een online order op vrijdag na 20.00 uur of op zaterdag of zondag? Dan wordt deze op maandag behandeld en op dinsdag geleverd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een bestelling op een later moment af te laten leveren, waar en wanneer het u het beste uit komt!

Mocht een artikel in uw bestelling onverhoopt niet voorradig zijn dan stemmen wij met u af of u de bestelling ineens of eerst deels wilt ontvangen. De actuele levertijd van een artikel kunt u vinden op de pagina van het betreffende artikel. Natuurlijk kunt u hiernaar ook informeren bij uw vestiging, telefonisch of via chat (tijdens openingstijden). Ook voor andere vragen m.b.t. online bestellingen staan wij u graag te woord.

Afhalen vanaf 7 uur ’s morgens

Heeft u voor 20.00 uur 's avonds iets online besteld maar heeft u het 's morgensvroeg al nodig? Geen probleem. Via nachtlevering zorgen wij er voor dat onze vestigingen dagelijks van nieuwe voorraden worden voorzien. Uw bestelling kunnen we dan gelijktijdig meenemen zodat u hier vanaf 's morgens 7.00 uur over kunt beschikken. Op zaterdag kunt u uw bestelling vanaf 8.30 uur op de door u gewenste Wildkamp vestiging afhalen. De bestelling kunt u laten afleveren bij een Wildkamp vestiging van uw keuze. Woont u bijvoorbeeld in Arnhem en heeft u een klus in Groningen? Dan ligt het pakketje daar voor u klaar. Makkelijk toch?

Uiteraard worden voor bestellingen die afgehaald worden op een vestiging geen verzendkosten berekend!

Leveren in het buitenland

Heeft u een afleveradres in België of Luxemburg? Ook dat is geen probleem en in de meeste gevallen gratis (zie hierboven voor uitleg gratis levering)! Voor leveringen in Duitsland kunt u contact met ons opnemen.

Levering voor 12.00 uur

U wilt uw bestelling voor 12.00 uur op locatie geleverd hebben? Dit kan tegen geringe meerkosten, echter is tijdslevering niet mogelijk voor postzendingen. Voor tijdsleveringen kunt u contact met ons opnemen.

Levertijden en grote leveringen

Mocht een artikel in uw bestelling onverhoopt niet voorradig zijn dan stemmen wij met u af of u de bestelling ineens of eerst deels  wilt ontvangen. De actuele levertijd van een artikel kunt u vinden op de pagina van het betreffende artikel. Natuurlijk kunt u hiernaar ook informeren bij uw vestiging, telefonisch of via chat (tijdens openingstijden).

Bij 'grote' leveringen als pakketten buis of watertanks dient er een heftruck o.i.d. op locatie beschikbaar te zijn. Mocht u hiervoor geen middelen ter beschikking hebben dan kunnen wij dit tegen meerprijs voor u verzorgen.

Nachtlevering

Soms kan het ook voorkomen dat u het handig vindt om uw bestelling al ’s nachts te laten bezorgen. Ook dat kan Wildkamp voor u verzorgen. Middels onze vervoerder kunnen wij voor u regelen dat uw materiaal ’s nachts op een door u aangegeven vaste locatie geleverd wordt of wij kunnen er voor zorgen dat u het materiaal ’s nachts ophaalt vanaf een vestiging naar keuze.

Hoe werkt het ’s nachts afleveren in de praktijk? Met de nachtservice kunnen wij uw bestelling afleveren op een vaste loslocatie. Deze locatie is door u ingericht als ruimte waar onze vervoerder de door u bestelde artikelen ’s nachts kan plaatsen, onze vervoerder krijgt de beschikking over een sleutel en eventuele alarmcode om zich toegang te verschaffen tot deze ruimte.

Punten van aandacht voor deze service:

  • Is de locatie toegankelijk met een vrachtwagen?
  • Mag er ’s nachts gelost worden met een vrachtauto?
  • Is de ruimte toegankelijk met een (elektrische) palletwagen?
  • Kan er lang-goed geplaatst worden (5 tot 6 meter)?

Buiten openingstijden uw bestelling afhalen op een vestiging? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U krijgt dan de beschikking over een elektronische sleutel waarmee u een afgesloten ruimte bij de vestiging kunt openen waar uw bestelling klaar ligt, op deze manier bent u niet gebonden aan onze openingstijden. Bij bovenstaande services kan zowel klein materiaal als handzame bundels vervoerd worden.

Wilt u meer informatie of gebruik maken van één van deze services dan kunt u contact opnemen met onze afdeling logistiek via telefoonnummer 0523 - 687500. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden en benodigdheden voor nachtlevering!

Opslagcontainer op locatie

Een andere extra service die wij kunnen bieden is het plaatsen van een opslagcontainer op een door u aangegeven locatie. Deze ontvangstunit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld in combinatie met nachtlevering ’s nachts te leveren op een (bouw)locatie. Voordeel is dat u de door u bestelde goederen (’s nachts) geleverd krijgt in een unit waar verder niemand bij kan. Deze container kan in overleg worden gehuurd van Wildkamp of in bruikleen worden gekregen. U geeft aan waar de container geplaatst moet worden en wij zorgen er voor dat de container geplaatst wordt. Vervolgens worden de goederen die voor 20:00 uur besteld zijn dezelfde nacht of de volgende werkdag geleverd.

Altijd op de hoogte met Track & Trace

Na bestellen wilt u natuurlijk graag weten wanneer één en ander wordt afgeleverd. Via track & trace wordt u zo nauwkeurig mogelijk per e-mail geïnformeerd waar uw bestelling zich bevindt en wanneer deze wordt afgeleverd. Mochten bijvoorbeeld verkeersopstoppingen een aanleiding geven voor een verlate levering dan wordt u hier over bericht. Kortom, met ons track & trace systeem blijft u dus prima op de hoogte van uw bestellingen.

Bij het online plaatsen van uw bestelling ontvangt u een mail met daarin meer informatie over de verzending. Betreft het een postzending dan vindt u een link en track & trace code voor de website van PostNL, waardoor u kunt zien waar uw pakketje zich op dat moment bevindt en wanneer het pakket ongeveer afgeleverd wordt.

Bij bestellingen die niet per post verstuurd kunnen worden ontvangt u een e-mail met het verwachte tijdstip van leveren (met een bandbreedte van 2 uur, dus bijv. tussen 12.00 en 14.00 uur).

U kunt zelf het gewenste e-mailadres voor track & trace meldingen instellen en in de toekomst kunnen wij u zelfs per SMS of via een speciale app over de status van uw bestelling informeren.

Wildkamp maakt gebruik van cookies