0
Betaalmethodes

Betaalmethodes

Betalingsmogelijkheden

Wij bieden verschillende opties om uw bestellingen af te rekenen. Zo kunt u op de vestigingen contant afrekenen of pinnen. Uw online bestellingen kunt u voldoen door gebruik te maken van iDeal (Nederland), Bancontact (België), Sofort (Duitsland), PayPal of creditcards van VISA of Mastercard. Ook is er de mogelijkheid om te pinnen bij de chauffeur (alleen in Nederland). Deze betaalmogelijkheden kunt u kiezen in de winkelwagen.

Onze vaste, zakelijke klanten hebben tevens de mogelijkheid om op rekening te bestellen, eventueel via automatische incasso, zowel online als op de vestigingen. In termijnen betalen is niet mogelijk.

Digitaal factureren

Steeds meer klanten van ons ontvangen hun facturen graag digitaal. Uiteraard werken wij hier graag aan mee, omdat dit het administratieproces zowel voor u als voor ons eenvoudiger en sneller maakt. Bijkomend voordeel is dat er minder papier benodigd is omdat er geen factuurpapier en enveloppen meer nodig zijn om de factuur op de plaats van bestemming te krijgen. Digitale facturen zijn dus efficiënter én duurzamer! Wilt u uw facturen voortaan ook digitaal ontvangen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 0523 - 68 75 10 of via verkoop@wildkamp.nl.

Retourpinnen

Het is op onze vestigingen voor u als klant mogelijk om geld retour te krijgen via de pinpas. Dit is een vrij nieuwe service die door steeds meer bedrijven gebruikt wordt om het winkelgemak nog verder te verhogen. Wat houdt retourpinnen in? Retourpinnen is als het ware een omgekeerde betaling. Wanneer nodig kunnen wij het bedrag via de betaalpas terugstorten op uw bankrekening. De eerstvolgende werkdag wordt dan het retourbedrag bijgeschreven. Iedereen met een Maestro of V PAY betaalpas (vrijwel elke pinpas) kan hiervan gebruik maken, ongeacht de bank waarbij u aangesloten bent. Een voorwaarde van retourpinnen is dat de oorspronkelijke aankoop met een pinpas is afgerekend. Daarom moet u bijvoorbeeld de pin-bon kunnen tonen wanneer u wilt retourpinnen. Met retourpinnen hopen wij ook uw winkelgemak te verhogen!

Wildkamp maakt gebruik van cookies