0
Anrin

Anrin afwatering

De lijngoten van Anrin zitten al ruim 20 jaar in het programma van Wildkamp en zijn een waar begrip. Duitse kwaliteit geproduceerd door het familiebedrijf Anrin GmbH in Nordrhein-Westfalen. Centraal staat een basis van polyesterbeton; oersterk, maar veel lichter dan conventioneel beton.

Alle afwateringsmodules die door Anrin zijn ontwikkeld, functioneren eigenlijk als een zelfstandig bouwdeel; het zogenoemde Anrin-systeem. Beschikbaar in verschillende diameters en uitvoeringen, steeds toegespitst op de benodigde capaciteit en specifieke belastingseisen ter plaatse. Er zijn zowel lijnafwateringsoplossingen voor particulieren als voor toepassing in zware industriële omgevingen. Het programma kan worden onderverdeeld in Anrin Self, met systemen voor huis en tuin, en Anrin Drain, met lijnafwatering voor belastingsklassen van A15 tot F900. Met Anrin Sport heeft het ook nog oplossingen voor sportvelden, maar dat is een heel specifieke, vaak projectmatige markt.

Centraal in het lijnafwateringsprogramma van Anrin staat het gebruik van polymeerbeton (een composiet van beton en polyester) als basis voor het ‘lichaam’ van de lijngoten en slibopvangputten. Samen met beschermingsprofielen en een afdekrooster vormt dit de eigenlijke afwateringsmodule. Het rooster kan gemaakt zijn van gegalvaniseerd staal, rvs, verschillende soorten gietijzer of kunststof, al naar gelang de omstandigheden vragen. Voor het kunststof wordt alleen een hoogwaardige nylonverbinding gebruikt met een grote chemische resistentie, uv-bestendigheid en relatief hoge belastingsklasse (B125 en C250).
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.