0
Walraven

Walraven bevestigingsmateriaal

Al bijna 80 jaar biedt Walraven slimme systeemoplossingen op het gebied van bevestiging, brandbescherming en sanitair. Het ruime assortiment aan productsystemen wordt gebruikt door installateurs over de hele wereld. De producten van Walraven zijn marktgericht, innovatief, sluiten aan bij de wensen van de klant en bieden de hoogst mogelijke prestaties. De producten beschikken over de benodigde goedkeuringen en de organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het brede productassortiment en de jarenlange expertise van Walraven bieden totaaloplossingen voor ieder project.

Bevestigingssystemen: Snelle en gemakkelijke installatie

Met de bevestigingssystemen biedt Walraven een uitgebreid assortiment aan producten voor verwarming, sanitair, sprinklerbuizen, luchtkanalen, koelleidingen, zonnepanelen en meer. Alle slimme systeemoplossingen van Walraven zorgen voor een snelle en gemakkelijke installatie.

Brandwerende Systemen: Optimale brandwerendheid

Op zoek naar inventieve totaaloplossingen? De brandwerende systemen van Walraven bieden een uitgebreid pakket aan afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van werktuigbouwkundige en elektronische installaties. Het assortiment omvat diverse typen brandmanchet, brandwerend schuim, brandwerende coating, kit en mortel voor brandwerend, rookdicht en geluidsisolerend afdichten van:
  • Buis- en kabeldoorvoeringen
  • Dilatatievoegen, bouwnaden en holle ruimtes
  • Verlichtingsarmaturen voor verlaagde plafonds en contactdozen voor brandwerende wanden
  • Diverse op brandveiligheid geteste bevestigingsproducten

McAlpine: Hoge kwaliteit en montagegemak

Als exclusieve vertegenwoordiger van het McAlpine sanitair assortiment in de Benelux biedt Walraven het meest complete assortiment op het gebied van kunststof sifons en toebehoren. De hoge kwaliteit en het montagegemak staan voorop. Doordat bijna alle McAlpine producten compleet en geheel voorgemonteerd geleverd worden zijn ze makkelijk te installeren. Walraven
 

Video's Walraven