0
Limso

Limso waterontharders

Limso, het slimme antwoord op kalk!

Eén van de meest essentiële onderdelen in ons leven; water. Het Nederlandse kraanwater is van hoge kwaliteit, maar bijna altijd te hard. Limso biedt het slimme antwoord op kalk.

Hier vindt u een overzicht van alle Limso artikelen in het assortiment van Wildkamp. Meer informatie over een product? Klik op het artikel, op de productpagina vindt u meer informatie over het betreffende product. Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op!


De beste technologie en een minimalistisch design

De beste technologie verstopt in het minimalistische design stelt de eindgebruiker van Limso voorop. Het unieke design is specifiek ontwikkeld voor het plaatsings gemak van de ontharder. De waterontharder strak in de hoek plaatsen? Dat kan, zonder dat er vuil achter het apparaat ontstaat. De lichtgrijze kleur in combinatie met de blauwe rand zorgen voor een rustige en unieke uitstraling.

Optimaal gebruiksgemak

Naast het design, is er bij de ontwikkeling van de Limso waterontharder ook gezorgd voor optimaal gebruiksgemak. Zodoende is er bij de ontwikkeling onder andere rekening gehouden met de zoutopening voor een optimaal bijvul comfort. Daarnaast hoef je zelf geen tests af te nemen om de werking van de waterontharder te controleren, met de ingebouwde LED indicatie kun je gemakkelijk aflezen wat de status van de waterontharder is.

Een uniek design en de juiste tools om jou alle voordelen van kalkvrij water te laten ervaren.