0
Pipelife

Pipelife kunststof leidingsystemen

Hier vindt u een overzicht van alle Pipelife artikelen in het assortiment van Wildkamp. Meer informatie over een product? Klik op het artikel, op de productpagina vindt u meer informatie over het betreffende product. Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op!


Pipelife Master 3 Plus

Een compleet assortiment binnenriolering met buizen en fittingen, ontworpen en geproduceerd door Pipelife. Het grensverleggende PP binnenrioleringsysteem biedt installatiegemak op het gebied van bouw en constructie. Bovendien is er sprake van een geluidsvermindering tot wel 19 dB(A). De volledige range is uitgevoerd in het zwart. De voordelen op een rij:

  • Installatiegemak
  • Geluidsarm
  • Hoge stijfheid
Meer weten over de artikelen uit het Master 3 Plus assortiment van Pipelife? Klik op de artikelen voor meer informatie en specificaties. Of vraag hieronder nu gratis een demo pakket aan!

Pipelife Master 3 Plus

Gratis demo pakket

Vul uw gegevens in en ontvang een gratis Master 3 Plus demo pakket thuisgestuurd. Het demo pakket bestaat uit een PP buis glad, Steeksok/overschuifsok en Bocht 45graden 2x mof.
Ervaar zelf de voordelen van Pipelife Master 3 Plus!

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.