0
Adurolight

Adurolight

Adurolight LED-verlichting, voor elke situatie een passende oplossing!

Een uitgebreid assortiment LED-verlichting bij Wildkamp, geschikt voor diverse toepassingen. De lampen en armaturen van Adurolight bieden duurzaamheid en geldbesparing. Doordat de lampen een lange levensduur hebben, heeft u lage onderhoudskosten en bovendien verbruiken ze veel minder stroom dan gewone lampen. Wilt u een gratis lichtscan laten uitvoeren en een vrijblijvend besparingsplan ontvangen? Klik dan hier voor meer informatie.

Subsidie

Adurolight LED is fiscaal aftrekbaar via de Energie Investeringsaftrek (EIA). U kunt een percentage van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Meer informatie over de EIA regeling vindt u hier.

Titan lijnverlichting

Adurolight Titan lijnverlichting is specifiek ontworpen voor grote ruimtes. Titan geeft het perfecte licht en geeft verlichting van uw bedrijfslasten. Zo zorgt het voor lagere energiekosten en realiseert het met een optimale lichtkwaliteit betere werkomstandigheden en een hogere productiviteit. Meer weten? Kijk op deze speciale pagina.

Wildkamp maakt gebruik van cookies