0
Beregeningsplan

Beregeningsplan maken

Tuinen het hele jaar door in topconditie houden? Wij maken voor de betreffende tuin van uw klant graag een beregeningsplan op maat.

  De voordelen voor u als hovenier:
 • Ontzorg uw klanten
 • Verleng uw dienstverlening met de aanleg van beregening
 • Ontvang een offerte en duidelijke tekening
 • Gratis beregeningsplan op maat
Met een beregeningsplan zal de aanleg van de beregeningsinstallatie voor u een stuk eenvoudiger en sneller gaan. Zo bent u zeker van een goed werkende beregening voor uw klant!


Een op maat gemaakt beregeningsplan kan zo worden samengesteld dat de complete tuin in één keer wordt beregend, maar u kunt er ook voor kiezen een tuin in secties te beregenen. Interesse in een beregeningsplan? Vul onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Versnel uw aanvraag met een goede tuin tekening

Om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een tekening te uploaden van uw tuin. Dit doet u tijdens het aanvragen van een beregeningsplan. Belangrijk is dat deze tekening voldoet aan een aantal minimale eisen, zoals genoemd in het formulier:

 • Afmetingen van uw tuin, goed op schaal en in verhouding
 • Duidelijke weergave van uw huis, paden, schuur, terras of vijver
 • Soort beplanting en de hoogte (boom, plant, gazon)
 • Hoogteverschillen in uw tuin
 • Ligging tuin t.o.v. de zon (schaduwzijdes)
 • Geef aan waar de watertoevoer zich bevindt (bron)
Het allerbelangrijkst hierbij is dat de tekening op schaal is (in verhouding). Om dit te verduidelijken vindt u hieronder een voorbeeld van een goede en een slechte tekening. Klik op de tekening voor een grotere afbeelding.

Goed voorbeeld

Slecht voorbeeld

Korte toelichting: bij het goede voorbeeld staat vermeld dat de afmetingen van de tegels kunnen worden aangehouden: 80 x 80 cm. De tekening is op schaal en in verhouding. De tekening is ingekleurd, maar dit is niet nodig! In het slechte voorbeeld zijn de genoemde afmetingen niet in verhouding. Een stuk van 7 meter is in de tekening bijvoorbeeld kleiner dan een stuk van 5 meter.

Beregening aanleggen

U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen op het gebied van beregening. Wij leggen zelf de beregening niet aan. Wilt u ook de aanleg van uw installatie verzorgd hebben? Wij hebben een landelijk netwerk van hoveniers, zodat wij u aan de juiste lokale vakman kunnen koppelen.

Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van uw beregening door één van onze partners? Geef dit dan even aan tijdens het aanvragen van een beregeningsplan.

Webinar over beregening bekijken?

Bekijken
Wij proberen binnen 1 werkdag een eerste reactie te geven, wegens drukte kan dit soms wat langer duren.

Vrijblijvend beregeningsplan aanvragen

Wildkamp maakt gebruik vancookies