Beregeningsbesturing - Wildkamp Online Shop

Artikelen verzamelen

 

Een moment geduld alstublieft...

Even geduld a.u.b.

 

dit item wordt toegevoegd aan de winkelwagen

Beregeningsbesturing

Met een beregeningsbesturing kunt u onbezorgd uw tuinberegening regelen. Het systeem kan ook voorzien worden van een sensor die de vochtigheid meet en de besturing er op instelt.

Wilt u het gemak van het automatisch beregenen van uw tuin of gewassen? Hiervoor heeft Wildkamp meerdere mogelijkheden in de vorm van beregeningscomputers en watertimers.

In de onderstaande productgroepen van Hozelock, Gardena, K-Rain en Rain Bird vindt u beregeningscomputers.
Bij Rain Bird kunt u diverse accessoires vinden, o.a. spoel, losse trafo, drukbegrenzers, sleutelschakelaar en relais.
Bij Hozelock, Gardena en Rain Bird vindt u watertimers.

Watertimer

Een watertimer werkt als een kookwekker waarmee u de bewateringsduur d.m.v. een draaiknop kunt instellen en die automatisch afslaat. De watertimer is ideaal in het gebruik met tuinsproeiers, zodat u deze niet vergeet uit te schakelen.

Beregeningscomputer

Een beregeningscomputer heeft in tegenstelling tot een watertimer meer mogelijkheden m.b.t. de programma's; insteltijden, dagen, beregeningsgebieden en het op afstand instellen van uw beregeninginstallatie.

Op afstand bedienen

Hozelock en Rain Bird bieden beide modules waarmee u op afstand uw beregeningsbesturing kunt beheren.

De Cloud Controller van Hozelock werkt met behulp van een app op uw mobiele telefoon (Apple en Android) waarmee u de bewatering van uw tuin, waar ter wereld u ook bent, kunt aanzetten, uitzetten, pauzeren, aanpassen of programma's kunt toevoegen.

De Rain Bird beregeningscomputer type Dialog+ biedt de mogelijkheid van een telefoonmodem voor een computeraansluiting, hiervoor is speciale software vereist.

Regensensors en bodemvochtigheidssensor

Wilt u dat de beregeningsbesturing rekening houdt met het weer? Dan zijn er voor u de regensensors en een bodemvochtigheidssensor. Het grote voordeel hiervan is dat er beregend wordt als het echt nodig is. De regensensors kunt u vinden bij Gardena, K-Rain en Rain Bird, de bodemvochtigheidssensor vindt u bij Rain Bird.

Advies nodig?
Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik, via telefoonnummer +31 (0)523 687510, e-mail, chat, filiaal en contactformulier.