Bestellen - Wildkamp

  Artikelen verzamelen

   

  Een moment geduld alstublieft...

  Even geduld a.u.b.

   

  dit item wordt toegevoegd aan de winkelwagen

  Handig om te weten bij bestellingen

  De kracht van Wildkamp is dat er meer dan 50.000 artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Veel van deze artikelen zijn op onze filialen aanwezig, deze kunt u dan ook direct meenemen.

  Telefonische bereikbaarheid

  Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u direct contact kunt hebben met een vertrouwde contactpersoon in uw regio. Daarom geen algemeen telefoonnummer, maar een specifiek telefoonnummer voor elk Wildkamp filiaal. Deze telefoonnummers vindt u hier. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 7.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.

  Afhalen bij Wildkamp filiaal

  Wilt u iets bestellen en doet u dat op werkdagen online voor 20.00 uur of telefonisch voor 17.30 uur, dan kunt u de volgende ochtend vanaf 07.30 uur (op zaterdag vanaf 08.30 uur) uw bestelling afhalen bij een filiaal bij u in de buurt.

  Extra service

  Spoedbezorging binnen één uur!
  Tijdens de openingstijden van onze filialen garanderen wij levering binnen een uur binnen een straal van 15 km vanaf een filiaal. Dit geldt voor artikelen die voorradig zijn op het filiaal. Zo kunt u altijd op het juiste moment over het gewenste materiaal beschikken!
  Informeer naar de mogelijkheden.