0
Ventilatie- en balansberekening

Ventilatie- en balansberekening op maat

Woningen worden steeds beter geïsoleerd. Er wordt flink geïnvesteerd in het isoleren van vloeren, wanden en plafonds, het afdichten van naden en kieren en het toepassen van isolerend glas. Zonder goede ventilatie kan er een ongezond binnenklimaat ontstaan, dit kan o.a. gezondheidsklachten opleveren. Een gezond binnenklimaat zonder vochtproblemen begint bij ventilatie.

Gezien de mate van isolatie van de huidige woningbouw en renovatie volstaat standaard ventileren niet meer. Wanneer het om nieuwbouw gaat is het aan te bevelen voor een balansventilatiesysteem met een warmteterugwinning unit te kiezen. Hiermee creëer je een gezond woonklimaat en bespaar je al snel 20% op je energiebehoefte. Een balansventilatiesysteem zuigt schone lucht van buiten aan en voert de vervuilde lucht af. De warmteterugwinning unit warmt de van buiten koude lucht op met de warmte van de afgevoerde lucht.

Ventilatie- en balansberekening

Het is belangrijk een goede ventilatie - en balansberekening en luchtkanalen plan te laten maken, zodat het luchtdebiet goed is afgestemd op de lengte van het kanalensysteem. Op deze manier ben je verzekerd van een maximaal rendement.

Onze kenners kunnen helpen bij het maken van een ventilatie- en balansberekening en luchtkanalen plan voor type C en D systemen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp filialen

Bezoek één van onze vestigingen

Openingstijden
Vandaag:
7:00 t/m 17:30
Morgen:
8:30 t/m 12:30
Alle vestigingen
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.