0
Zandvangputten

Zandvangputten voor infiltratiesystemen

Om te voorkomen dat er allemaal vuil en zand in jouw infiltratiesysteem komt, is het noodzakelijk om zandvangputten toe te passen in jouw systeem. In deze zandvangputten bezinken de zwaarste delen, waarna het regenwater verder wordt afgevoerd.

Doordat een zandvangput gemakkelijk en regelmatig geleegd moet kunnen worden, wordt deze voorzien van een kunststof deksel. Wildkamp levert PVC of PE zandvangputten van 200, 250, 315 en 400 mm. Er zijn verschillende hoogtes mogelijk met twee of meerdere aansluitingen. 

Maatwerk zandvangput

Elke put is uniek door het verschil in hoogtes en de variabele aansluitingen. Wij kunnen zandvangputten van PVC en PE wij volledig naar uw wens aanpassen of produceren. Denk hierbij aan het maken van variabele aansluitingen en kabeldoorvoer tot dezelfde diameter als de put, lijmaansluitingen, drainagedoorspuit, etc. Van enkelstuks en kleine series tot complexe samenstellingen als verschillende uitvoeringen en afmetingen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

Materiaalkeuze

Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Onze zandvangputten kunnen worden uitgevoerd in PE/PP of PVC. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het lassen van kunststof  polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). PVC is ook mogelijk, maar het voordeel van PP of PE is de langere levensduur en kwaliteit. Elke kunststofsoort heeft haar eigen kwaliteit en eigenschappen. We adviseren jou graag over welke materiaalsoort het beste aansluit op jouw wensen en het doel waar het voor gebruikt gaat worden.  

Maten

Hoogte
  • variabel naar uw wensen
 Aansluiting
  • 110 mm
  • 125 mm
  • 160 mm
Diameter
  • 200 mm
  • 250 mm
  • 315 mm
  • 400 mm

A-kwaliteit zandvangputten

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in het geval van erfscheidingsputten van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Aanvraag maatwerk zandvangputten

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp filialen

Bezoek één van onze vestigingen

Openingstijden
Vandaag:
7:00 t/m 17:30
Morgen:
7:00 t/m 17:30
Alle vestigingen
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.