0
Drainage

Drainage

Door het toepassen van drainage wordt het water uit de bodem afgevoerd met als doel het grondwaterpeil te verlagen. Een te hoge waterstand veroorzaakt verrotting van gewassen, volgelopen kelders en schade aan gebouwen. Wildkamp levert drainage voor de landbouw, gebouwen, tuinen en sport & recreatie. 

Aanleg van drainage

Een veel gebruikte drainage methode is het ingraven van drainage buizen. Om ervoor te zorgen dat het water op een juiste manier afgevoerd wordt, moeten de drainage buizen op een bepaalde diepte en afstand van elkaar liggen. Maar ook factoren als de grondsoort, de grondwaterstand, de omhulling van de drainage en de diameter van de drainagebuis zijn van belang voor het effectief afvoeren van water.

Welke drainage is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende soorten drainagebuizen beschikbaar, welk soort drainage is geschikt in jouw project? Onze kenners op de vestigingen helpen jou graag met het adviseren/berekenen van de juiste drainage. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Weet je al wat je nodig bent aan materialen? Bestel jouw drainage materialen dan snel en eenvoudig via de webshop. 

Kennis & expertise

Mensen en vakkennis maken nog steeds het verschil, hoe modern onze werkmethoden ook zijn. Hierin investeren we. Dit geldt voor de traditionele ambachtelijke’ kennis: over lassen, monteren, assembleren en zagen. Net als kennis over de kwaliteit waaraan een kunstof of metalen buis op maat moet voldoen en hoe je die controleert en borgt.

A-kwaliteit drainagebuizen

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Dit betekent dat onze assortiment drainagebuizen voldoet aan de geldende eisen en richtlijnen. Het aanbod aan drainagebuizen bestaat uit de diameters 50 tot en met 315 mm waarbij je kunt kiezen uit diverse drainage hulpstukken zoals moffen, T-stukken, kappen en taludgoten. De drainagebuizen zijn licht van gewicht en door de geprofileerde wand hebben ze een grote weerstand tegen de gronddruk. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in het geval van drainage van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Aanvraag maatwerk drainage

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Drainage 1     Drainage 2

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.