0
Drainagebuizen op maat

Drainagebuizen op maat

Door het toepassen van drainage wordt het water uit de bodem afgevoerd met als doel het grondwaterpeil te verlagen. Bij het aanleggen van een drainagesysteem is er vaak een drainagebuis op gewenste lengte nodig om het drainagesysteem passend te krijgen. Wij zorgen voor een passend drainagesysteem door verschillende drainagebuizen op maat te maken.

Drainagebuizen op maat

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Dit betekent dat onze drainagebuizen op maat voldoen aan de geldende eisen en richtlijnen. Het aanbod aan drainagebuizen bestaat uit de diameters 50 tot en met 315 mm waarbij je kunt kiezen uit diverse drainage hulpstukken zoals moffen, T-stukken, kappen en taludgoten. Wij zorgen voor een passend drainagesysteem met drainagebuizen op maat. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing

Kennis & expertise

Mensen en vakkennis maken nog steeds het verschil, hoe modern onze werkmethoden ook zijn. Wij investeren in vakkennis. Dit geldt voor de traditionele ambachtelijke kennis: over lassen, monteren, assembleren en zagen. Net als kennis over de kwaliteit waaraan een kunstof of metalen buis op maat moet voldoen en hoe je die controleert en borgt.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge product voorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Aanvraag maatwerk drainage

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Drainage 1     Drainage 2

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.