0
Prefab bouw

Prefab bouw

Nieuwbouw, renovatie of verduurzaming? Door nieuwe bouw- en installatietechnieken en de noodzaak van het minimaliseren van arbeidsuren op de bouwlocatie wordt de vraag naar maatwerkoplossingen zoals prefab steeds groter. Onze vakmensen hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van prefaboplossingen zoals rioleringsystemen, waterleidingsystemen, putten en montagesystemen voor verlichting. Van enkelstuks en kleine series tot complexe samenstellingen als verschillende uitvoeringen en afmetingen, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Toepassingen

  • Leidingsystemen (Bouw & installatie)
  • Montagesystemen voor lijnverlichting
  • Prefab riolering (Bouw & Installatie)
  • Campingkasten (Recreatie)
  • Watermeterputten (Recreatie) eventueel leidingen op maat geknipt

Voorkom vertraging

Voor jou als aannemer, installateur of ondernemer is het op tijd leveren van prefab van buitengewoon belang voor de voortgang van het project. We denken aan de voorkant met jou mee en stemmen verwachtingen zorgvuldig met af. We denken in kansen maar doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken. En, door onze unieke partnersamenwerking hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn we in staat uw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft. 

Kwaliteit en vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van prefaboplossingen. En ook de kennis over de kwaliteit waaraan een eindproduct moet voldoen en hoe je die controleert en borgt. Zo staan we garant voor het beste resultaat. 

A-kwaliteit prefab

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in het geval prefab maatwerk van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat.

Maatwerk aanvraag prefab

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.