0
Verdeelkasten en groepenkasten op maat

Verdeelkasten op maat

We bieden oplossingen voor het veilig en efficiënt verdelen en beschermen van elektrische stroom in verschillende omgevingen. Ons assortiment met elektra verdeelkasten, groepenkasten, verdeelkasten voor buiten en campingverdeelkasten van Simcas en Geyer omvat verschillende modellen, formaten en technische specificaties.

Service en ondersteuning

Meer of minder stroomcapaciteit nodig? Door het modulaire systeem kun je de kasten naar eigen wens samenstellen. We maken graag een kastberekening voor je. Ga naar een vestiging bij jou in de buurt en laat je informeren over de mogelijkheden. We komen ook graag met onze leverancier Simcas of Geyer langs op locatie voor een projectopname en adviesgesprek. 

Ons assortiment groepen- en verdeelkasten

Hieronder vind je meer informatie over de Simcas, Geyer en Gewiss verdeel-, groepen- en campingkasten uit ons assortiment:
 1. Groepenkasten Simcas
 2. Verdeelkasten Gewiss
 3. Buitenopstellingkasten Geyer
 4. Campingkasten Gewiss

 • Verdeelkasten Gewiss
  Verdeelkasten Gewiss
 • Groepenkasten Simcas
  Groepenkasten Simcas
 • Buitenopstellingkasten Geyer
  Buitenopstellingkasten Geyer

1. Groepenkasten Simcas

De modulaire kunststof serie Simcas groepen- en wandkasten zijn makkelijk te installeren en specifiek ontworpen voor het inbouwen van Gewiss componenten. We kunnen deze kasten leveren in de gewenste configuratie. Ook kun je de afzonderlijke componenten kopen en de kast zelf samenstellen. Dankzij de constructie van deze serie is montage en uitbreiding eenvoudig. Of je nu kiest voor een voorbedrade kast of voor het aanschaffen van afzonderlijke componenten, de kast voldoet aan al jouw wensen.

Toepassingen

 • Verschillende formaten kasten voor iedere woonsituatie.
 • Modulaire inrichting, flexibel en makkelijk uit te breiden voor winkels.
 • Ook grotere kasten beschikbaar voor meer functionaliteit in kantoren.

Voordelen van de Simcas groepenkasten:

 • DIN modulair waardoor componenten snel en eenvoudig kunnen worden ingeklikt. Het DIN-profiel heeft een borging om afglijden tegen te gaan.
 • Aansluitgemak door “uitneembare buisinvoer” en uitneembaar montageframe.
 • De eenvoudige uitneembare montageframes van de kasten zijn voorzien van geïntegreerde DIN-profielen en geschikt voor het toevoegen van aansluitblokken.
 • Door de uitneembaarheid van het montageframe kunnen de componenten buiten de kast worden afgemonteerd.

2. Verdeelkasten Gewiss

De 40 CD en 40 CDK designkasten uit de Gewiss-serie bieden een scala aan handige functies. Ze kunnen snel worden voorzien van componenten en bedrading, en voldoen aan de IP40- tot IP65-normen, waardoor ze geschikt zijn voor zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Deze modulaire opbouwkasten voor verdeelinrichtingen bieden talloze toepassingsmogelijkheden voor systeembeveiliging en procescontrole.

Het grote voordeel van deze kast is het installatiegemak. De samenstelling zorgt voor het maximale niveau van veiligheid voor het systeem en de gebruiker. De DIN rail is verstelbaar voor het monteren van modules met verschillende dieptes.

3. Buitenopstellingkasten Geyer

De buitenopstellingskasten van Geyer zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware weersomstandigheden en bieden betrouwbare bescherming voor elektrische apparatuur in buitenomgevingen. Deze stroomkasten voor buiten zijn speciaal gebouwd om te voldoen aan de vereisten voor outdoor-installaties en bieden duurzaamheid en functionaliteit
Ze zijn uitgerust met hoogwaardige materialen en bieden bescherming tegen stof, water en andere externe invloeden. De buitenopstellingskasten van Geyer zijn ideaal voor diverse toepassingen. Ze bieden een veilige en betrouwbare behuizing voor elektrische componenten in buitenomgevingen.

Voordelen van de Geyer buitenopstellingkasten:

 • Behuizing van ribbeldesign verhindert aanplakken.
 • Eenvoudig uit te wisselen behuizingsdelen.
 • Ingebouwde sluiting door profiel halfcilinderslot.
 • Slagvast kunststof zwenkgreep.
 • Defecte kastdelen zijn eenvoudig uit te wisselen.
 • Eenvoudige montage van deuren: zowel links als rechts scharnierend te monteren.
 • Naar wens samen te stellen verdeelsystemen. Er zijn een groot aantal (maatwerk) opties mogelijk voor zowel binnen- als buitenopstelling.

5. Campingkasten Gewiss

De Gewiss campingkast is een speciaal ontworpen kast voor gebruik op campings en recreatiegebieden. Deze kast biedt elektrische aansluitingen en voorziet kampeerders van de nodige stroomvoorziening voor hun apparaten en uitrusting. De campingkast is uitgerust met 4 of 6 groepen met 10 of 14 modules. Deze kasten zijn ontworpen met de veiligheid van gebruikers in gedachten en zijn voorzien van bescherming tegen overbelasting en kortsluiting.Ze zijn duurzaam, weerbestendig en geschikt voor buitengebruik. De Gewiss campingkast is een handige en betrouwbare oplossing voor het voorzien van elektriciteit op campings en recreatiegebieden.

Meer informatie of bestellen

Meer weten over ons assortiment Geyer en Simcas groepenkasten, elektra verdeelkasten of campingverdeelkasten of wil je bestellen? Wij helpen jou graag verder met jouw project. Neem contact op met de klantenservice, vul onderstaand formulier in of ga naar jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Maatwerk aanvragen

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.