0
PVC drainageputten op maat

PVC/PP of HDPE drainageputten op maat

Wildkamp levert geheel naar wens van de klant een groot assortiment PVC, PP of HDPE drainageputten. Drainageputten van PVC, PP of HDPE zijn licht, sterk en helemaal aanpasbaar aan klantspecifieke eisen. De meest voorkomende maten zijn drainageputten van 250, 315, 400, 500 en 630 mm.

Er zijn verschillende soorten aansluitingen mogelijk, namelijk:

  • Rioolmof
  • Flexibele mof
  • Klikmof
  • Spie
  • Doorspuit 

Elke put is uniek door het verschil in hoogtes en de variabele aansluitingen. Wij kunnen drainageputten van pvc volledig naar jouw wens aanpassen of produceren. Denk hierbij aan het maken van variabele aansluitingen en kabeldoorvoer tot dezelfde diameter als de put, lijmaansluitingen, drainagedoorspuit, etc. Van enkelstuks en kleine series tot complexe samenstellingen als verschillende uitvoeringen en afmetingen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

PE, PP of PVC drainageput

Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Onze drainageputten kunnen worden uitgevoerd in PE/PP/HDPE of PVC. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het lassen van kunststof  polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). PVC is ook mogelijk, maar het voordeel van PP of PE is de langere levensduur en kwaliteit. Elke kunststofsoort heeft haar eigen kwaliteit en eigenschappen. We adviseren je graag over welke materiaalsoort het beste aansluit op jouw wensen en het doel waar het voor gebruikt gaat worden.  

De juiste aansluiting op de juiste plek

We werken aan de hand van een puttenstaat. Dit overzicht geeft gedetailleerde informatie over de gewenste drainageput weer. Zoals de diameter en hoogte van de put, waar moeten de aansluitingen komen (de kloktijden), wat is de diameter van de aansluiting en waar komt de verbindingsmof. Met deze gegevens gaan onze vakmensen aan de slag. Uiterst nauwkeurig en met oog voor detail. Want de juiste aansluiting op exact de juiste plek is bepalend voor een werkende put. 

Kwaliteit en vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in PP/PE lassen. En ook de kennis over de kwaliteit waaraan een eindproduct moet voldoen en hoe je die controleert en borgt. Zo staan we garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Maatwerkaanvraag

Speciale bewerkingen, zoals afwijkende aansluitingen? Geen probleem. Wij helpen je verder. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

PVC drainageputten 1     PVC drainageputten 2     PVC drainageputten 3

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.