0
Watermeterputten

Watermeterputten

Wildkamp maakt verschillende soorten watermeterputten. Watermeterputten zijn ervoor gemaakt om eenvoudig waterstanden af te kunnen lezen in lange leidingsystemen en worden vaak ingegraven bij de erfgrens. Deze oplossing wordt veel toegepast op campings en bungalowparken. Belangrijk is dat de waterputten vorstvrij zijn en waterdicht, om schade aan de waterleiding te voorkomen.

Om het probleem van vervuilde watermeterputten aan te pakken, is door Wildkamp in eigen beheer een nieuwe watermeterput ontwikkeld. De standaard watermeterput die wij in het programma hebben, kan maar één watermeter herbergen. Er worden echter steeds meer (recreatie)woningen per put geschakeld. Dat vraagt om een maatwerkoplossing; een PE-put die ruimte biedt aan meerdere watermeters. Deze putten zijn voorzien van messingkoppelingen en geijkte watermeters met KIWA-keur. U vindt alle watermeterputten in deze productgroep.

Voor ons volledige assortiment kijkt u op www.wildkamp.nl/assortiment. Mist u iets ins ons aanbod? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Informatie aanvragen

N.B.: Wanneer u deze pagina ingelogd bezoekt, zijn de velden van het contactformulier alvast voor u ingevuld.